Lore Baudrit klar för spel i MODO Hockey

23 maj 2019 11:19
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att landslagsforwarden Lore Baudrit är klar för den kommande säsongen i SDHL. "Grymt roligt att Lore vill fortsätta i MODO Hockey efter fjolårets succé. Vi ser nu fram emot att se henne under en hel säsong i SDHL", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund.


Lore Baudrit anslöt till MODO Hockey strax innan SM-slutspelet och spelade fyra matcher i SDHL och svarade för sju poäng genom tre mål och fyra assist. i SM-slutspelet kom sedan tre poäng (2+1) på sex spelade matcher. Nu är Lore Baudrit klar för en fortsättning i MODO Hockey.

– Lore Baudrit har visat att hem har spetsegenskaper som håller hög klass i SDHL. Hon har bra avslut, bra puckkontroll där hon är starkt på pucken och dessutom har näsa för målet. Det hon står mest för är ett hårt jobb där hon spelar uppoffrande i varje byte och över hela banan. Den karaktären i ett lag är av största vikt för framgång, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund.

Lore Baudrit spelade i CWHL säsongen 2017/2018 och har varit bofast i det franska landslaget där hon var assisterande lagkapten under VM. Under den förra säsongen representerade Baudrit Björklöven i division 1 och svarade för hela 50 poäng (23+27) på 15 matcher.

Kontraktet med Lore Baudrit gäller för den kommande säsongen i SDHL.

Till MODO Channel