Biljetterna är släppta för HockeyAllsvenskan 19/20
Publicerad: 2019-08-26
Nyhet
Samtliga biljetter för hemmamatcherna i HockeyAllsvenskan 2019/2020 finns ute till försäljning på modo.ebiljett.nu. Det finns mängder av häftiga matcher att boka upp i kalendern där en av hemmaderbyna mot Björklöven är flyttad till lördag 9 november. Skaffa dina biljetter redan nu!

MODO Hockey inleder HockeyAllsvenskan 2019/2020 på hemmaplan mot Västervik fredagen den 20 september och det blir även startskottet för populära Hockeyfredag. Godbitarna som följer är många där inte minst derbyn mot Timrå IK är tillbaka och spelas i mellandagarna den 29 december samt under upplösningen av serien onsdag den 12 februari.

Derbyna mot Björklöven är också någonting att längta till där matcherna hemma i Fjällräven Center spelas lördag 9 november och onsdag 29 januari. Hockeyfredag sker även ytterligare sju gånger efter premiärfesten!

Boka dina biljetter på modo.ebiljett.nu

HockeyAllsvenskans hemsida har dessutom släppt en kalenderfil för MODO Hockeys samtliga matcher under säsongen. Du hittar den via den här länken.

Se spelschemat för MODO i HockeyAllsvenskan 2019/2020

Var med på resan hela vägen - Teckna säsongskort

Det bästa och mest prisvärda sättet att vara med på hela resan säsongen 2019/2020 är att teckna säsongskort. TV-soffan tar oss inte till SHL och du behövs på plats i gemenskapen med alla andra i Fjällräven Center. Se till att säkra sin egen plats under samtliga matcher, med förköp till fortsättningsspel, på Örnsköldsviks största mötesplats!

Tiden finns ännu att i god tid innan seriestart teckna eller förlänga ditt säsongskort hos MODO Hockey. Kontakta oss på 0660 - 21 66 00, kolla och boka i lugn och ro på modo.ebiljett.nu eller maila oss på [email protected]

Vi ses i Fjällräven Center!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson