Vi behöver ditt fulla stöd - Teckna säsongskort för 2015/2016

12 augusti 2015 11:30

Intresset kring MODO Hockey stiger för varje dag och laget tränar stenhårt och målmedvetet för att vara redo när pucken släpps för premiär i SHL den 17 september. MODO Hockey behöver ditt fulla stöd och ett säsongskort för samtliga matcher i SHL 2015/2016 är ett av de bästa sätten att stödja klubben i ditt hjärta. Har du ännu inte tecknat säsongskort är det hög tid nu!


Säsongskort för SHL 2015/2016

Har du inte ännu skaffat ditt säsongskort är det hög tid nu då vi verkligen behöver ditt stöd från läktarplats! Enklast köper/förlänger du ditt kort på modo.ebiljett.nu, där du kan välja att betala med faktura mot Payex (14 dagar), Payex delbetalning, eller direktbetalning med kort.

Väljer du delbetalning över sex månader kan du som exempel se samtliga MODO Hockeys 26 hemmamatcher i SHL för 937 kronor i månaden. (Säsongskort på plan fyra för 842 kronor per månad i sex månader, plus 95 kronor i månaden i uppläggningsavgift).

Se modo.ebiljett.nu för fullständiga villkor för delbetalning.

Klicka på bilderna nedan för större versioner med ytterligare information.

Se följande information gällande säsongskort på handikapp-platser.

Boka eller förläng ditt säsongskort

Har du ingen möjlighet att teckna säsongskort på webben är du välkommen in till oss på kontoret i Fjällräven Center. Vi har öppet vardagar mellan 8-15, observera att endast direktbetalning gäller då.

Du som företagare kan fylla i en blankett för företag och ta med till Fjällräven Center, alternativt posta den till oss.

Vid frågor, ring biljettkontoret på Fjällräven Center på 0660-759 00 eller maila [email protected]

Villkor säsongskort 2015/2016

Observera att priserna för säsongskorten ovan endast gäller för grundserien, SHL, 2015/2016. Vid eventuellt slutspel/fortsättningsspel faktureras du i efterhand för antalet spelade matcher.

Vill du inte ha slutspelet avsäger du dig det genom att maila till oss på [email protected] senast den 29 februari 2016, annars gäller ditt kort och du debiteras för de spelade matcherna.

Betalning av säsongskort sker genom direktbetalning med kort, direktbetalning kontant i Fjällräven Center eller genom avbetalningsalternativ i samband med köp på modo.ebiljett.nu.