Biljettinformation inför lördagens hemmamatch

10 januari 2020 07:59
Arena

På lördag är det folkligt och festligt i Fjällräven Center när MODO Hockey tar emot Vita Hästen och pucken släpps 18:00. Det är Supporterdagen där tillställningen börjar från 11:00, för övriga öppnar arenan 16:00 och direkt efter slutsignalen har vi Efterfest i entréhallen med MODO-bandet Don Cascos orkester. Varmt välkomna till Örnsköldsviks största mötesplats!


Inför matchen mot Vita Hästen den 11 januari anordnar Lumberjacks tillsammans med MODOTIFO Support och MODO Hockey den återkommande tillställningen Supporterdagen. Från 11:00 träffas alla på Fjällräven Center, målar banderoll tillsammans i Supporterbaren, umgås, dricker och äter en bit mat innan vi ser matchen mot Vita Hästen senare på kvällen. En heldag från 11:00 där det går att ansluta till och med 15:30.

Läs mer om Supporterdagen och anmäl dig på följande länk.

Restauranger och sportbarer

Ladda för match i någon av våra restauranger eller sportbarer. Arenan öppnar 16:00 och det finns platser för Drop-in i såväl restaurang Victory som i Guldbaren!

Aspen Colorado - Öppnar 1,5 h innan match + öppet efter match

Locker Room - Öppnar 2h innan match abonnerad för partners.

Supporterbaren – Öppnar 11.00, servering från 13.00 för anmälda till Supporterdagen

High Coast Bar – Öppnar 1,5h innan match

Time Out – Öppnar 2h timme innan match-Mat supporterdagen 15.30-16.30

Förköp biljetter för bästa pris

När det gäller biljetter är det alltid billigare att köpa förköp till MODO Hockeys matcher i Hockeyallsvenskan och SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej ståplats Lumberjacks)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.