MODO Channel sänder dagens presskonferens live
Publicerad: 2018-08-24
MODO Channel
MODO Hockey kallar till presskonferens klockan 15:00 i dag fredag den 24:e augusti. Presskonferensen följer du live i MODO Channel.

Information för gästande media

Vi ber media att använda loge-entrén till Fjällräven Center, entrén längst till vänster. Var vänlig respektera detta då landskamp spelas i arenan med start 15:30 och huvudentrén används för insläpp till den matchen.

Vi ber media vänligen, av samma anledning som ovan, att inte befinna er i utrymmen bakom spelarbåsen eller runt omklädningsrummen under MODO Hockeys isträning tidigare på dagen eller vid 15:00. Insläpp och uppsamling vid entrén till arenan sker 14:50 så går vi gemensamt till omklädningsrummet.

Om MODO Channel Premium

I MODO Channels Premiumtjänst ges alla intresserade möjlighet att i MODO Hockeys web-tv ta del av kraftigt utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, alltid senaste nytt från föreningen, isträningar samt direktsändningar med eftersnack efter hemmamatcher.

Kostnadsfritt innehåll finns i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

{!A}

Redaktör, MODO Hockey Per Lundgren