Nytt avsnitt av MODO-Hjärtat, vad är grejen?

20 januari 2021 13:28
MODO Channel

Det är dags för det tredje avsnittet av MODO-hjärtat, vad är grejen? Fredrik Warg har begett sig till Skåne för att träffa Björn Wästerlund och prata om framför allt supporterskap. Dessutom har Björn grävt i sina hyllor och vi får därmed läsa vad Hasse Andersson gav Fredrik Warg för betyg våren 2002.


Det tredje avsnittet ligger i MODO Channel Premium och ni hittar det i spelaren här nedan. För er som ännu inte sett något avsnitt av vår programserie så frivisar nu MODO Channel det första avsnittet, där Fredrik Warg träffade MODO:s Kempar.

MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack" direkt efter herrlagets matcher på hemmaplan och andra utvalda matcher under säsongen. Allt detta får du med ett MODO Channel-abonnemang samtidigt som du stöttar MODO Hockey.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium