Teckna säsongskort för MODO Hockeys matcher i SHL 2015/2016
Publicerad: 2015-05-04

Med ett säsongskort till MODO Hockeys matcher i SHL 2015/2016 har du en garanterad plats i Fjällräven Center. Du har dessutom förtur till din plats även kommande säsong där vi reserverar din stol till och med den 31 maj.

Ett stort tack till samtliga er som var ute i tid och tecknade säsongskort genom Supererbjudandet som gällde till och med den 30 april. Nu finns säsongskort för SHL 2015/2016 tillgängligt för även ståplats samt grundserien för sittplats.

Klicka på bilderna nedan för större versioner med ytterligare information.

Se följande information gällande säsongskort på handikapp-platser.

Boka eller förläng ditt säsongskort

Enklast köper/förlänger du ditt kort på modo.ebiljett.nu, där du kan välja att betala med faktura mot Payex (14 dagar), Payex delbetalning, eller direktbetalning med kort.

Har du ingen möjlighet att teckna säsongskort på webben är du välkommen in till oss på kontoret i Fjällräven Center. Vi har öppet vardagar mellan 8-15, observera att endast direktbetalning gäller då.

Du som företagare kan fylla i en blankett för företag och ta med till Fjällräven Center, alternativt posta den till oss.

Vid frågor, ring biljettkontoret på Fjällräven Center på 0660-759 00 eller maila [email protected] 

Villkor säsongskort 2015/2016

Observera att priserna för säsongskorten ovan endast gäller för grundserien, SHL, 2015/2016. Vid eventuellt slutspel/fortsättningsspel faktureras du i efterhand för antalet spelade matcher. 

Vill du inte ha slutspelet avsäger du dig det genom att maila till oss på [email protected] senast den 29 februari 2016, annars gäller ditt kort och du debiteras för de spelade matcherna.

För dig som redan har säsongskortsplats i Fjällräven Center kommer stolen att vara reserverad till och med 31 maj 2015 innan den släpps till försäljning. Obetalda platser avbokas då per automatik och ställs till förfogande för andra.

Betalning av säsongskort sker genom direktbetalning med kort, direktbetalning kontant i Fjällräven Center eller genom avbetalningsalternativ i samband med köp på modo.ebiljett.nu.



Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson