Så släpps biljetterna till MoDo–Björklöven 18 december

15 november 2021 15:00
INFORMATION

Det blev fullsatt, 7115 åskådare, och en helt fantastisk inramning när herrarna besegrade Björklöven på hemmaplan och Kurva Carlabel invigdes i slutet av oktober.

Den 18 december är det dags för derby igen – och under den här veckan släpper vi biljetterna till matchen.


Precis som senast så blir det två separata biljettsläpp till matchen. Först har säsongskortsinnehavare och medlemmar möjlighet till förtur och sedan blir det ett allmänt släpp av de biljetter som är kvar.

Vi räknar med att det blir fullsatt igen så ta chansen och fixa biljett så fort som möjligt!

Datum och klockslag att hålla koll på:

TISDAG 16 NOVEMBER KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort och/eller är medlemmar i MoDo Hockey. Information om hur du kan skaffa dina biljetter kommer du att få i ett mejl. Som säsongskortsinnehavare och medlem kan du köpa maximalt fyra biljetter per säsongskort/medlemskap. Du köper extra biljetter via den länk du får mejlad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

Du som säsongskortsinnhavare har givetvis alltid din plats bokad oavsett, detta släpp gäller om du vill ha extrabiljetter.

Vill du bli medlem? All information du behöver hittar du på denna länk.

TORSDAG 18 NOVEMBER KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så öppnar vi upp bokningen för allmänheten, i det fall att det finns biljetter kvar. Du köper dina biljetter på modo.ebiljett.nu eller i receptionen i Hägglunds Arena. Öppettiderna i receptionen är måndag-fredag 9.00-16.00 (om inget annat anges).

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected].

Köper du biljetter vid det allmänna släppet kan du även köpa dessa via våra ombud. De ombud som i nuläget säljer biljetter till MoDo Hockeys hemmamatcher är ICA Kvantum i Örnsköldsvik och ICA Supermarket i Kramfors. Alternativet med köp hos ombud gäller alltså ej er som tänkt köpa biljetter med förtur.

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected].