Ytterligare information kring #hyllafoppa den 26 februari

23 februari 2015 17:25

Intresset har varit stort inför ceremonin till Peter Forsberg i Fjällräven Center den 26/2 där förtjänstfanan med nummer 21 hissas till taket innan nedsläpp i matchen mellan MODO Hockey och Frölunda HC. Matchen är slutsåld och vi har här samlat svaren på de vanligast förekommande frågorna.


Kabben Berglund, Nicke Johansson, Per Lundqvist, Magnus Wernblom, Anders Hedberg och Per Svartvadet. Förtjänstfanorna i taket på Fjällräven Center får den 26 februari 2015 sällskap av Peter Forsbergs fana och MODO Hockey pensionerar i samma stund nummer 21 för all framtid.

– Det här känns fantastiskt kul då MODO Hockey är min moderklubb och det lag jag började spela i när jag var fem år gammal. När jag växte upp var drömmen att spela i MODO:s A-lag och att nu få en förtjänstfana i taket den 26 februari är någonting jag verkligen ser fram emot, sa Peter Forsberg i samband med att nyheten blev officiell.

Mer information samt frågor och svar

Engagemanget för ceremonin har varit rekordstort och det är nu helt slutsålt.

Planeringen inför kvällen har pågått en längre tid hos MODO Hockey som även tar fram en unik T-shirt för ceremonin, vilken ingår i biljettpriset för samtliga i arenan. Nedan följer frågor och svar på vanligt förekommande frågor kring evenemanget.

Gäller fri entré för ungdomar på ståplats även för den här matchen?

Ja, fri entré för ungdomar gäller på samma sätt som för övriga matcher med enda skillnad att placeringen av biljetter kan komma att skilja sig från ordinarie ståplats. Observera dock att trycket på biljetter kommer att vara stort, se därför till att anlända i tid till Fjällräven Center där kassorna öppnar 17:00 den 26/2.

Antalet biljetter är begränsat och de först på plats får biljetter där en biljett per person i kön är det som gäller. Eftersom Fjällräven Center i övrigt är fullsatt kan vi tyvärr inte erbjuda andra biljetter när biljetterna för ståplats ungdom tar slut.

Hur kommer t-shirtarna att se ut?

T-shirtarna, som gjorts möjliga genom fantastiska samarbetspartners, kommer att vara helt röda med ett trefärgstryck med den speciella logotyp som tagits fram för hyllningen samt datumet 26/2 2015.

Hur delas t-shirtarna ut?

T-shirtar kommer att läggas på varje sittplats samt delas ut i insläppet till ståplatsläktaren. T-shirtar kommer även att läggas ut i logerna. Rörelsehindrade personer får sin t-shirt vid insläppet.

Får jag välja storlek på min t-shirt?

Tyvärr inte då valbara storlekar för samtliga åskådare inneburit att beställningen av t-shirts vida överstigit fullsatta läktare i Fjällräven Center. Detta är tyvärr inte möjligt ur ett ekonomiskt perspektiv och blandade storlekar från medium till extra large läggs ut på läktarplats där åskådarna sedan är fria att byta storlek med varandra.

Kan jag som inte är på plats köpa den t-shirt som delas ut?

Nej, t-shirten finns endast tillgänglig för de som är på plats i Fjällräven Center 26/2. MODO Hockey kommer då att lanserna en kollektion för kvällen med ytterligare produkter samt en annan t-shirt. Dessa kan köpas i souvenirbutiken i arenan i en limiterad utgåva där eventuellt kvarstående produkter endast säljs på Intersport i Örnsköldsvik. Vi återkommer med mer information kring souvernirer för matchen.

Vilken tid startar ceremonin?

Ceremonin till Peter Forsberg startar strax efter 18:30. Matchuppvärmningen kommer även den att gå i kvällens tema så se därför till att vara ute i god tid, inta din plats i arenan, ta på dig din nya t-shirt samt delta i ceremonin. Så här ser schemat ut i stora drag:

17:00 Kassorna och Fjällräven Center öppnar
18:00 Uppvärmningen i "21"-tema startar
18:30 Ceremoni till Peter Forsberg
19:05 Nedsläpp MODO Hockey - Frölunda HC

Kommer Hockeybussarna att avgå tidigare?

Ja. Efter ett mycket gott samarbete är vi glada att presentera att Hockeybussarna kommer att avgå tidigare än vanligt så att alla som åker buss till Fjällräven Center garanterat kommer i tid till ceremonin inför nedsläpp. Samtliga bussar kommer att avgå 15 minuter innan ordinarie tidtabell.

Uppdaterad tidtabell för Hockeybussarn den 26/2

Kommer Fjällräven Center att öppna tidigare än vanligt?

Nej, kassorna och entrén öppnar i vanlig ordning två timmar innan match, i detta fall 17:00. Vi vill dock poängtera vikten att vara ute i god tid. Hjälps vi åt och ser till att ingen massiv köbildning sker strax innan 18:30 kommer alla att vara på plats till ceremonin.

Vi återkommer med mer information och fyller på denna artikel så fort mer information finns tillgänglig och ser fram emot en magisk afton i Fjällräven Center tillsammans med supportrar och samarbetspartners!