Nytillskottet Tikkanen: "En bra plats för mig"
Publicerad: 2021-10-06
INFÖR MATCH
Med ett träningspass i MoDodressen i bagaget reste Henrik Tikkanen med laget till Småland på onsdagsmorgonen. Huruvida han får stå eller ej mot Tingsryd i kväll återstår att se, men finländaren är glad över att vara på plats.

– Jag tycker att det här är en bra möjlighet för mig att kunna ta nästa steg i min karriär och förhoppningsvis komma närmare en flytt över till Nordamerika någon dag. Det här är en bra plats för mig att utvecklas på och bli bättre som målvakt.

Bortsett från tisdagens ispass med sitt nya lag får Tikkanen mestadels vara på resande fot under veckan, då laget möter Tingsryd borta på onsdag kväll och sedan reser vidare till Kristianstad för ett möte med skåningarna på fredag.

– Jag tror att jag kommer att stå någon match, men vi får se vad tränarna säger.

Se hela intervjun med Henrik Tikkanen i MoDo Channel Premium:

{!A}

MoDo Channel är MoDo Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och Hockeyallsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MoDo Channel Premium får du tillgång till samtliga reportage, intervjuer och försäsongsmatcher samtidigt som du stöttar MoDo Hockey.

Klicka här för att teckna ett abonnemang i MoDo Channel Premium.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist