Slutsålt mot Timrå - Viktig information inför matchen

28 december 2019 10:40
Herr

Samtliga 7049 platser är sålda i Fjällräven Center till söndagens hemmamatch mot Timrå! Här följer viktig information inför matchen där vi uppmanar alla att komma i god tid till arenan då visitation sker av samtliga besökare. Välkomna till en rolig eftermiddag i Fjällräven Center!


MODO Hockey möter Timrå IK i HockeyAllsvenskan på söndag där nedsläpp är 15:00 i Fjällräven Center. Samtliga 7049 biljetter är sålda till matchen vilket innebär fullsatt till sista plats. Dörrarna öppnar 12:00!

Visitation av samtliga besökare

Vi uppmanar alla att komma i god tid till matchen då visitation av samtliga besökare sker innan entré. Besökare utan giltig biljett (ålder, kategori, sektion etc.) kommer att nekas tillträde till matchen. Besökare med biljett till bortstå (411) använder ingången på baksidan av Fjällräven Center för supportrar bortalag. Se skyltning utanför arenan.

Besökare till hemmastå uppmanas lyssna på publikvärdar och packa sig uppåt samt nedåt efter entré till sektionen. Om vi alla hjälps åt blir det inga problem att samtliga på ståplats får plats på läktaren. Stanna inte på läktaren precis vid entrén!

Gällande förbundslegitimation

Spelare, ledare och domare med legitimation från Svenska Ishockeyförbundet är inte garanterad plats på någon av matcherna i HockeyAllsvenskan. Legitimationen gäller i mån av plats då de med giltig legitimation samt fotolegitimation kan hämta en ståplatsbiljett. Då den här matchen är helt slutsåld finns inga biljetter kvar att tillgå.

Kom i rött!

Det kommer att bli en härlig stämning på matchen då vi även väntar många bortasupportrar. Vi uppmanar därför alla MODOiter att komma klädda i rött - Fram med matchtröja och halsduk så färgar vi tillsammans hela Fjällräven Center!

Shoppa MODO Hockey-souvenirer på modohockeyshop.se

Fjällräven Center öppnar 12:00

Vi hälsar välkommen till festen från 12:00 när vi slår upp portarna till arenan. Drop-in för mat finns i såväl Restaurangen som i Guldbaren. Samtliga barer och kiosker är öppna i Fjällräven Center där du kan ta någonting att dricka och äta för att ladda upp inför matchen.

Under matchens gång och i pauserna är samtliga barer och kiosker öppna. Var uppmärksam på de mindre kioskerna runt om i arenan som oftast har kortare kö än den stora kiosken mot entréhallen.

Fans Corner vid Wall of Fame

På plan två vid Wall of Fame kommer Fans Corner att äga rum efter matchen då Tobias Enström och Magnus Häggström finns på plats för att skriva autografer och prata om matchen.

Varmt välkomna till hockeyfesten på lördag - Eventuella biljetter som återlämnas finns till försäljning i biljettluckan från 12:00 när arenan öppnar.