Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Karlskoga
BIK

Hans Särkijärvi inför mötet mot BIK Karlskoga

7 november 2017 14:40
Herr

MODO Hockey kommer senast från seger på bortaplan och nu väntar hemmamatch på onsdag kväll när BIK Karlskoga kommer på besök. "Vi måste vara påkopplade och göra alla beslut tillsammans som grupp", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen.


MODO Hockey kommer till onsdagens hemmamatch mot BIK Karlskoga med tre raka segrar när vinsterna över AIK och Oskarshamn följdes upp med 0-4 på bortaplan mot Västervik i fredags.

– Vi hade ett längre pass under måndagen innan det var mer teknik och passningar och nya övningar under tisdag. Grabbarna har visat bra energi och matchen senast var en stabil match där vi gör en bra arbetsinsats och följer våra riktlinjer, berättar Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Västervik gjorde en bra match men kom inte in på målet. Vi gjorde hela tiden bra bedömningar och agerade bra i egen zon där vi satte bra press med bra signaler till varandra. Samtliga speldetaljer var bra i matchen och roligt att kedjan med Tim Wahlgren, Oskar Stål-Lyrnäs och Emil Alba var inblandade i tre mål.

"Viktigt att fortsätta få gruppen att gå samman"

På onsdag kväll väntar hemmamatch i Fjällräven Center när omgång 16 av HockeyAllsvenskan innebär möte mot BIK Karlskoga. Värmlänningarna är inne i en tyngre period resultatmässigt och innehar för tillfället fjortonde plats i tabellen inför matchen.

– Karlskoga är ett bra lag så det gäller att visa sig från sin bästa sida för att kunna kriga sig till tre poäng. Det är viktigt att fortsätta få gruppen att gå samman för varje enskild match och få alla individer att dra åt samma håll med samma bilder inför matcherna, avslutar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

Läget i MODO Hockey

Victor Aronsson har anslutit på lån från Karlskrona HK och spelar i tröja nummer 2. Saknas gör skadade Henrik Björklund, Tommy Enström och Marcus Oskarsson. Martin Röymark, Tim Wahlgren, Jesper Sellgren, Sebastian Walfridsson och Lukas Wernblom är alla på landslagsspel och därmed inte aktuella för spel i de två kommande matcherna.

Inför matchen uppmärksammar MODO Hockey att Oscar Hedman senast spelade match 500 för moderklubben. Inför nedsläpp visar vi vår uppskattning till Hedman genom att överräcka blommor och gåvor ute på isen.

Biljetter till onsdagens match mot BIK Karlskoga