Hemma
Troja-Ljungby
TRO
Borta
MODO
MODO

Hans Särkijärvi inför mötet mot Troja/Ljungby

16 februari 2018 15:05
Herr

MODO Hockey kommer från en poäng senast i bortamatchen mot Björklöven och laddar nu för två raka bortamatcher under de tre kommande dagarna. Närmast väntar möte mot Troja/Ljungby på lördag. "Det går inte att spela hejsan hoppsan-hockey utan det gäller att alla följer det vi pratat om", kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel.


MODO Hockey knep en poäng senast mot Björklöven på bortaplan efter en sen kvittering från Oscar Hedman som nu gjort mål i två raka matcher. Efter kvitteringen hade MODO flest lägen under förlängningsspelet men inga mål föll där eller på straffläggningen där Björklövens Jacob Andersson svarade för det enda målet och sköt extrapoängen till hemmalaget.

– Vi var besvikna över vår insats total sett där vi inte var så bra som vi ska kunna vara. Vi är inte nöjda med vare sig det taktiska spelet eller arbetsinsaten. Det enda som vi var nöjda med var poängen och spelet i boxplay, säger Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Vi har pratat igenom prestationen och jag hoppas verkligen att vi ska vara bättre i kommande matcher.

"Det krävs en bra prestation"

Nu väntar ytterligare bortamatcher och tre på rad när närmast Troja/Ljungby står på schemat för möte på lördag kväll. MODO Hockey har vunnit samtliga tre möten tidigare under HockeyAllsvenskan 2017/2018 där den senaste matchen slutade 5-3 i Fjällräven Center efter bland annat hattrick från Henrik Björklund.

Highlights i MODO Channel från 5-3-segern senast

– Vi har stor respekt för Troja och det är ett väldigt bra lag där jag sett deras senaste matcher. Det är som vi alltid säger inför match, att vi möter bara bra lag i den här serien, konstaterar Särkijärvi och avslutar:

– Det krävs en bra prestation och det krävs att vi är bra i det offensiva spelet och vill göra mål framåt samtidigt som vi inte glömmer de defensiva direktiven som vi pratar om varje dag.

Till MODO Channel

Henrik Björklund inför matchen i MODO Channel (Premium)

Läget i MODO Hockey

Martin Röymark spelar OS för Norge och MODO Hockey förväntas komma till spel med samma lag som i den senaste matchen.