Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Almtuna
AIS

Björn Hellkvist inför söndagens hemmamatch mot Almtuna

1 december 2018 13:16
Herr

Med poäng i sex raka matcher och en straffseger mot Björklöven i ryggen laddar MODO nu upp inför söndagens hemmamatch mot Almtuna. "Vi ska försöka fortsätta med vår fina hemmatrend, vi vill komma ut och äga mycket puck. Det är vi som ska diktera villkoren", säger Björn Hellkvist inför mötet.


MODO Hockey har en fin period bakom sig med hela sex raka matcher där man tagit poäng. De två senaste matcherna har man slagit serieledarna IK Oskarshamn på hemmaplan, och Björklöven på bortaplan i fredagens derby.

Nu ska man försöka fortsätta sin fina trend när man tar emot gästande Almtuna på hemmaplan. Tränare Björn Hellkvist är väldigt förväntasfull och menar att det finns flera saker att ta med från derbyt i fredags.

– Det finns rätt mycket saker som vi kan ta med oss. Patrik Karlkvist hattrick kan vi givetvis ta med. Det är kul för honom och viktigt för honom som individ. Sedan är det jätteviktigt för oss som lag när han får luft under vingarna, säger Hellkvist och fortsätter:

– Vårt powerplay var också bra, vi spelade med stort tålamod och stor kyla. Vilket resulterade i två mål. Sen hade vi ett uppoffrande spel över sextio minuter. Vi gör det bra över hela matchen, det är bra i defensiven och vi gör en riktig bra match i egen zon. I fem mot i egen zon gör vi en heroisk insats och det kan vi ta med oss till matchen mot Almtuna.

Ett ett i matcher under säsongen

Almtuna har blandat och gett under den senaste tiden. Senast föll man på hemmaplan, men innan det hade man två raka vinster, och det är säkerligen ett revanschsuget lag som reser till Örnsköldsvik.

MODO och Almtuna har mött varandra två gånger tidigare den här säsongen, båda gångerna har det blivit hemmasegrar och lagen står på en varsin trepoängare mot varandra.

Familjedag söndag och Hockeyfredag mot Leksand

MODO Hockey har två raka hemmamatcher i HockeyAllsvenskan där söndagens match mot Almtuna har familjetema med hoppborg, Humlan på besök och familjebiljetter för 100kr/styck på utvalda sittplatser. Nedsläpp i den matchen är 15:00 medan mötet mot Leksands IF nästkommande fredag startar 19:00 med AW inför matchen och Efterfest med livemusik i vanlig ordning efter slutsignalen. Biljetter till kommande matcher hittar du som vanligt på modo.ebiljett.nu.