Hemma
MODO
MODO
Borta
Tingsryd
TAIF

Seger hemma mot Tingsryd

29 november 2019 23:02
Herr

MODO Hockey tog elfte raka hemmasegern när man under fredagskvällen besegrade Tingsryd med 5-2 efter att Victor Berglund (2), Johan Forsberg, Magnus Häggström och Jonathan Johnson stått för hemmalagets mål i matchen.


MODO Hockey ville ta revansch på sig själva efter förlusten borta mot Almtuna och det var ett högt tempo redan från start för hemmalaget i matchen mot Tingsryd. Trots en tidig utvisning på Henrik Björklund så var det MODO som hade det mesta och efter 6:35 så gjorde Jonathan Johnson 1-0 då han tryckte in pucken på bortre stolpen med ett vinkelskott.

MODO fortsatte att dominera perioden och helt rättvist gjorde Johan Forsberg 2-0 med 11:41 på klockan. Målet videogranskades men domarna kunde snabbt konstatera att det hade skett på ett korrekt sätt.

Jämnare andraperiod

Mittenakten blev en spelmässigt jämnare tillställning men det var fortfarande MODO som var det bättre laget. När Tingsryd fick en ny chans i powerplay så var det MODO som hade de klart bästa chanserna.

Länge såg perioden ut att bli mållös men efter 16:23 gjorde Victor Berglund vackert 3-0 framspelad av Magnus Häggström. Men innan perioden var över hade Tingsryd reducerat till 3-1 och därmed skapat lite spänning i matchen.

MODO gled ifrån till seger

Tingsryd fick också tidigt i den tredje perioden in ytterligare en reducering och viss nervositet uppstod bland de 3179 åskådarna på plats. Men MODO såg till att rida ut den kortvariga stormen och 13:51 in gjorde Magnus Häggström 4-2 och matchen kändes stängd.

Definitivt stängdes matchen när Victor Berglund skickade in 5-2 med knappt fyra minuter kvar av matchen, ett mål som blev matchens sista.

Västervik hemma på onsdag

Närmast väntar nu bortamatch mot Karlskoga på söndag och efter det så är det dags för ny hemmamatch i Fjällräven Center då Västervik gästar. Matchen börjar som vanligt 19:00 och biljetter till den matchen och samtliga matcher i Fjällräven Center hittar du på modo.ebiljett.nu.