Hemma
MODO
MODO
Borta
Karlskrona
KHK

Björn Hellkvist inför tisdagens hemmamatch

16 december 2019 15:35
Herr

MODO Hockey tar emot Karlskrona HK hemma i Fjällräven Center där pucken släpps 19:00 tisdagen den 17 december. Det blir även den sista hemmamatchen inför juluppehållet. "Vi måste spela i ett högt tempo i offensiven då vi kunnat luckra upp genom det", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från seger över Södertälje SK på bortaplan där matchen slutade 4-6 och Patrik Karlkvist svarade för inte mindre än fem poäng genom tre mål och två assist.

– Hatten av för hela förstaformationen i allmänhet och Karlkvist i synnerhet då det är häftigt att se sådana prestationer. Men sett över hela matchen kan vi kräva mer av övriga. Det är inget problem att en kedja gör sex stycken mål men det förstakedjan har är bra kommunikation och de har hittat tillbaka nu till den nivå de hade innan den kortare svackan på tre matcher.

"De har skickliga forwards"

De två tidigare mötena mellan MODO och Karlskrona har båda slutat med seger för MODO. Säsongens första möte slutade 5-1 i Fjällräven Center innan returmötet i omgång 18 slutade 2-5.

– Man får vara med hela tiden mot Karlskrona vi har haft marginalerna med oss, men vi har även spelat bra där vi kanske gjorde den bästa bortamatchen för säsongen senast. Hemma vann mer övertygande. Det är en lurig motståndare och de har skickliga forwards som vi måste se upp med.

Läget i MODO Hockey

Mattias Norlinder är borta för spel i JVM. MODO Hockey kommer byta om sju backar, men det är ännu inte klart vilka. Joakim Hagelin var med på träningen men är inte klar för spel. Kim Rosdahl och Anton Öhman kommer båda mest troligt att missa matchen. Laget tas ut på matchdagen.

Till MODO Channel

Förköp biljetter för bäst pris

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Varmt välkommen på match i Fjällräven Center!