Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Timrå
TIK

Förlust i tät match mot Timrå

12 februari 2020 22:55
Herr

MODO Hockey tog ledningen i onsdagens länsderby, men gästande Timrå vände i den andra perioden från 2-1 till 2-3. Efter en tredje period utan mål blev det även slutresultatet i matchen där målskyttar för MODO Hockey var Adam Tambellini och Patrik Karlkvist. Redan på fredag väntar nästa hemmamatch när Västerås gästar Fjällräven Center.


Inför nedsläpp hyllade MODO Hockey legendaren Sture Andersson som är aktiv i föreningen för år 58 i rad. Efter uppskattningen till Sture Andersson startade matchen i full fart framåt för hemmalaget som tog ledningen genom Adam Tambellini. Efter redan 1:46 slog Tambellini in en retur från nära håll för 1-0 och sitt 22 mål den här säsongen. Patrik Karlkvist utökade sedan ledningen till 2-0 efter 4:30 innan Timrås reducering kom genom Morten Madsen efter 5:24.

I den andra perioden var det många minuters spel i både powerplay och boxplay, men kvitteringspucken från Timrå kom i spel fem mot fem efter 5:33 när Sebastian Hartmann sköt ett vinkelskott som styrdes i mål via MODO-målvakten Patrik Bartosak. Gästerna tog sedan ledningen i spel fem mot fyra när Albin Lundin styrde in pucken från nära håll och 2-3 var ställningen efter två perioder.

Inga fler mål i en tät tredjeperiod

MODO Hockey kom inte till de riktigt farliga lägena som behövdes för att göra mål i den tredje perioden. Timrå spelade en smart försvarsishockey och det dröjde till periodens sista två minuter innan MODO Hockey skapade farligheter framför Victor Brattström i Timrå-kassen. Men inga fler mål föll i matchen som slutade 22-31 i skottstatistiken.

Nästa hemmamatch redan på fredag kväll mot Västerås

Redan på fredag väntar nästa hemmamatch i Fjällräven Center där vi dessutom har Hockeyfredag med AW från 16:00 och Efterfest med livemusik direkt efter slutsignalen. Det är över 3200 sålda biljetter till matchen men vi vill att du ska vara på plats tillsammans med oss.

Biljetter på modo.ebiljett.nu