Hemma
MODO
MODO
Borta
Vita Hästen
VIT

Inför premiären av HockeyAllsvenskan 2020/2021

2 oktober 2020 14:30
Herr

MODO Hockey tar emot Vita Hästen på hemmaplan med nedsläpp 15:00 när HockeyAllsvenskan 2020/2021 startar. "Vi har samlat information och vi har byggt vår identitet. Nu står vi redo när pucken ska släppas", kommenterar huvudtränare Ville Nieminen inför premiären.


Det har äntligen blivit dags att släppa pucken för HockeyAllsvenskan 2020/2021 och MODO Hockey inleder på hemmaplan i Fjällräven Center. Efter en ovanligt lång försäsong med hela åtta stycken matcher är laget nu redo för att spela tävlingsmatcher.

– Det var en väldigt lång försäsong men nu står vi redo. Jag har verkligen tyckt om att lära känna alla under den här träningsperioden som varit väldigt intressant. Vi har både haft bra prestationer och mindre bra prestationer om vi ser till matcherna som spelats under den här perioden, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Ville Nieminen och fortsätter:

– Vi är fortfarande i början av en längre process och visst kommer det att ta tid för oss innan vi är färdiga. Men det är väldigt skönt att försäsongen nu är över och vi ser fram emot att förbereda oss på tävlingsmatcher.

"Tror på ett kontrollerat kaos"

Första motståndaren för säsongen 2020/2021 blir Vita Hästen från Norrköping. Vita Hästen har spelat fem stycken matcher under försäsongen och har ett intressant lag där bland annat NHL-meriterade Marcus Sörensen anslutit till laget. Pucken släpps 15:00 i Fjällräven Center.

– Spelarna känner att de har mycket att bevisa för både sig själva och inför varandra. Jag tror på en kaosartad inledning då spelarna är väldigt sugna på att spela match igen, men jag tror på ett kontrollerat kaos där vi ska starta resan tillsammans nu på lördag, kommenterar Niemienen till MODO Channel och avslutar:

– Vi vill vara ett lag som hela tiden utvecklas och lär oss av varje steg. Det vill vi ska vara vår styrka den här säsongen, att vi förstår att varje litet steg räknas i processen och vi ska kontrollera matcherna på det sättet genom att göra de små detaljerna rätt.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Oliver Dackell har missat flera träningar på grund av sjukdom och är heller inte aktuell för att vara med i lördagens premiär. Marcus Nygren från MODO Hockey J20 ersätter Dackell. I övrigt inga skador eller sjukdomar.

MODO Channel direktsänder "Uppsnack" på lördag 14:00

Sedan flera säsonger tillbaka är MODO Channel snabba med direktsändningar direkt efter matcherna på hemmaplan i HockeyAllsvenskan. Programmet Eftersnack kommer som vanligt att ge dig analyser, highlights och allt efter matcherna i MODO Channel Premium. På lördag drar vi igång vid cirka 17:30 med Eftersnack.

Men inför denna ovanliga säsongsstart kommer även ett program innan matchstart på hemmaplan - Uppsnack! På lördag tänder vi lamporna i studion och kör live från 14:00 med gäster i studion, en helt ny reportageserie vid namn "Flex & Slip" samt det senaste nytt om laget och de startande formationerna. Det programmet är fritt att se och du kan följa senaste nytt i spelaren nedan eller via MODO Channel-sidan.

Till MODO Channel

Soffbiljetten - Visa din kärlek på avstånd

MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Mer i MODO Channel inför matchen

Intervju med Sebastian Ohlsson

Intervju med Fredrik Glader (Premium)

Isträning 29/9 (Premium)

Isträning 2/10 (Premium)

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium