Hemma
Västervik
VVIK
Borta
MODO
MODO

Inför MODO Hockey i Plivit Arena

14 november 2020 17:06
Inför match

På söndag 15/11 är det ny kamp om poäng för Västerviks IK. För motståndet står MODO Hockey. Ett MODO som inlett säsongen relatvit svajigt. I de inledande tolv matcherna har det blivit 13 poäng. Senast åkte laget på en 6-2-förlust mot Södertälje SK på bortaplan. Även VIK:arna hade en tung kväll i Västerås i fredags. Där skrevs slutsiffrona till 4-0 till Västerås favör. Matchen startar 17:30.


Det är i dagsläget lite oklart hur Karlin och Georgsson kommer att formera sina mannar. Exakt startuppställning kommer att kommuniceras i våra sociala kanaler och här på hemsidan cirka två timmar innan matchstart.

Imorgon söndag är det den så kallade VIK-Kronan. I dessa tider så kommer arenan fyllas virtuellt då det inte är möjligt att fylla Plivit Arena fysiskt. Västerviks IK är oerhört tacksamma för det stöd som man får av företag och privatpersoner som är med och stöttar denna match.

Matchvärd är:

VIK saknar er i Plivit Arena. Tyvärr får vi inte släppa in så mycket publik men ni får jättegärna stötta VIK genom att köpa soffbiljetter. Swisha 50 kr för en biljett till 123 666 4494. Alla bidrag mottages tacksamt och är mycket värdefullt för Västervik IKs överlevnad i denna pandemi.