Hemma
SDE
SDE
Borta
MODO
MODO

Toppmöte – och serieledaren jagar revansch

14 november 2020 09:00
Matchguider

HV71 har chans att nå fjärdeplatsen, men då krävs vinst mot toppkonkurrenten Brynäs. Serieledande Luleå/MSSK förlorade i går och är nu på jakt efter revansch mot AIK. Övriga matcher i dag: Leksand-Göteborg samt SDE-Modo.


AIK-Luleå

Ulriksdals IP 12:00 (Sportkanalen)

Två lag som spelade i går – och som båda vill ha revansch. AIK förlorade mot Modo efter straffar medan Luleå/MSSK överraskande åkte på säsongens andra förlust. Norrbottningarna är dock forsatt etta i tabellen, men då har de en match mer spelad än tvåan Brynäs.

Leksand-Göteborg

Tegera Arena 14:00 (C More Play)

Första matchen för de här båda lagen efter landslagsuppehållet och det är ett möte mellan de lag som just nu ligger på kvalplats. Göteborg är jumbo med endast en inspelad poäng. Leksand står på nio poäng efter 14 matcher.

Lagen har mötts en gång tidigare den här säsongen och då vann Leksand med 5-3.

Brynäs-HV71

Monitor ERP Arena 14:30 (C More Play)

Brynäs är ligans målfarligaste lag. De har gjort 68 mål framåt. Nu ställs de mot HV71 som har ligans målfarligaste spelare i sitt lag, nämigen Danielle Stone. Hon toppar SDHL:s sklytteliga med sina 14 mål.

Tolv poäng skiljer mellan lagen inför dagens match. Brynäs är tvåa på 36 poäng medan HV71 är femma med 24 pinnar.

SDE-Modo

Enebybergs Ishall 17:30 (C More Play)

SDE kommer till den här matchen fullproppat med självförtroende. De besegrade nämligen serieledande Luleå/MSSK i går med 5-2. Även Modo tog en vinst i går. Det blev seger efter straffar mot AIK.

Lagen möttes i början av oktober och då vann Modo med 3-0.