Hemma
MODO
MODO
Borta
Linköping
LHC

Behåller Luleå/MSSK serieledningen efter dagens omgång?

5 december 2020 09:00
Matchguider

Brynäs besegrade AIK i går och nu skiljer återigen bara en poäng mellan ettan Luleå/MSSK och tvåan Brynäs. Båda topplagen ställs mot tufft motstånd i dag. Norrbottningarna tar emot Djurgården, som har fyra raka vinster, medan Brynäs gästar SDE, som har vunnit sina tre senaste hemmamatcher. Övriga matcher i dag: Modo-Linköping samt AIK-Leksand.


Luleå/MSSK-Djurgården

Coop Norrbotten Arena 15:00 (C More Play)

Serieledande Luleå jagar sin sjätte raka seger, men tufft motstånd väntar i eftermiddag. Djurgården har nämligen gått starkt den senaste tiden. De besegrade SDE efter övertid senast och det var lagets fjärde raka seger.

AIK-Leksand

Ulriksdals IP 15:30 (C More Play)

Viktiga poäng på spel i jakten på slutspel i den här matchen. AIK lgger åtta på sista slutspelsplatsen, med 19 poäng. Nian Leksand jagar och är för tillfället uppe på elva poäng. Men Leksand har haft svårt att vinna efter ordinarie tid den senaste tiden. Senast de tog en trepoängare var i början av oktober.

Modo-Linköping

Fjällräven Center 16:00 (C More Play)

Räkna med en jämn match i Fjällräven Center. Modo och Linköping har mötts två gånger den här säsongen och båda har slutat med uddamålsvinster. I den första matchen vann Linköping med 2-1, men Modo fick revansch när lagen möttes den 15 oktober. Övikslagets Jaycee Magwood gjorde matchens enda mål.

SDE-Brynäs

Enebybergs Ishall 17:30 (C More Play)

För SDE är det här fjärde raka matchen mot ett topplag. De har i tur och ordning mött HV71, Linköping och Djurgården och samtliga tre matcher har slutat med 1-2-förluster, varav två har varit efter övertid. Brynäs spelade så sent som i går kväll och då besegrade de AIK med 6-1.

Noterbart är att SDE har tre raka hemmasegrar, men de två tidigare mötena mellan SDE och Brynäs den här säsongen har Gävlelaget vunnit.