Hemma
Timrå
TIK
Borta
MODO
MODO

Pär Styf inför mötet mot Timrå IK

9 september 2020 13:50
Herr

MODO Hockey möter Timrå IK på bortaplan när nästa match på försäsongen spelas torsdag kväll med nedsläpp 18:00. "Vi är laddade och känner en stor revanschlust efter den senaste matchen på hemmaplan där vi svarade för en mindre bra insats", kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför matchen.


MODO Hockey gör sig redo för sin femte match på försäsongen inför starten av HockeyAllsvenskan 2020/2021. Senaste matchen spelades mot Skellefteå AIK på hemmaplan där mötet slutade 1-3 efter att MODO Hockeys mål gjordes av Linus Pettersson.

– Spelet utan puck var betydligt bättre hos oss i matchen mot Skellefteå n i det senaste mötet mot Timrå. Men även tempot i allt vi gjorde då vi var mer aggresiva och sätte en bättre press över hela banan, kommenterar Pär Styf och fortsätter:

– Allmänt var det mer positivt efter den matchen trots förlusten. Vi känner att vi studsade tillbaka efter matchen mot Timrå och kände att vi kom upp några pinnhål på stegen i den form vi vill ha innan seriestart.

"Vi vill markera revir"

MODO Hockey har mött Timrå IK en gång tidigare på försäsongen och det i Fjällräven Center där matchen den 28 augusti slutade 0-4 till Timrå IK. Den matchen ser Pär Styf som den prestation som MODO Hockey är minst nöjda med och vill nu ha en helt annan matchbild på torsdag.

– Vi vill markera revir och visa var vi står och det är roligt med mötena mot Timrå som bygger upp inför seriestart. Vi har ytterligare en match efter den här innan serien drar igång och vi ska bygga upp stämningen där det är bra med känslor mellan spelarna, kommenterar Styf och avslutar:

– Nu vill vi se samma mentalitet som i matchen mot Skellefteå där vi åker skridskor och vågar sätta press och spela matchen i ett högt tempo. Vi vill förbereda oss så bra som möjligt inför starten av HockeyAllsvenskan.

Till MODO Channel

Se även i MODO Channel

Intervju med Aaron Gagnon

Intervju med Tobias Viklund

Pär Styf om Tobias Viklund och MODO Hockeys backar (Premium)

Isträningen 8/9 (Premium)

Läget i MODO Hockey

Alla spelare i truppen är tillgängliga för spel förutom backen Frank Corrado som ännu inte anslutit. Laget tas ut på matchdagen.

Eftersnack efter slutsignalen

MODO Channel är på plats i NHK Arena för att rapportera om matchen. Timrå IK har sändningsrättigheterna till matchen som inte kan direktsändas i MODO Channel, men väl efter matchen kommer vi bjuda på ett fullmatat Eftersnack med intervjuer och analyser från spelare och ledare i MODO Hockey.

Till Eftersnack i MODO Channel Premium