Hemma
MoDo
MoDo
Borta
AIK
AIK

Karlin inför premiären: "Känslan är så bra som den kan vara"

23 september 2022 08:30
INFÖR MATCH

Vi skriver den 23 september i kalendern och längtan är över! På fredagskvällen är det tid för MoDo Hockeys premiärmatch i HockeyAllsvenskan 2022/2023 när AIK kommer på besök i Hägglunds Arena.

"Vi har ingenting att klaga på", säger huvudtränaren Mattias Karlin.


Tränarkommentar

Mattias Karlin:

– Känslan är så bra som den kan vara. Det är alltid svårt att veta var man står när det är första matchen och man kan bara spekulera egentligen. Det är ingen idé att göra det heller för man har varit med om så mycket saker och det är mycket tillfälligheter som avgör saker och ting.

– Vi har ingenting att klaga på i alla fall. Några spelare har varit borta en stund på försäsongen men de är tillbaka och har kört på ett tag och alla är i fas för att ta sig an premiären.

– Fokus på sistone har varit på det totala spelet i grund och botten. Vi har gått tillbaka och kört lite memorering från när vi gick på i mitten på augusti och har försökt gå igenom allting en sista sväng. Mest tid har lagts på powerplay och boxplay.

Hela truppen är redo för match, sånär som på de långtidsskadade Tex Williamsson och Tobias Viklund.

VÄLKOMMEN TILL HÄGGLUNDS ARENA

Du kommer väl och upplever hockeyn där den är som bäst, live i arenan, om du har möjlighet? Arenan öppnar portarna redan klockan 17.30 och nedsläpp för matchen, som är en del av HockeyAllsvenskans SuperFredag, sker klockan 20.30.

På vår biljettsida kan du boka din plats till kvällen.

På denna länk hittar ni all nödvändig information inför kvällen, som bland annat har Oktoberfest-tema.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Denna säsong har vi fritt inträde på ståplatsläktaren för alla födda 2007 och senare. Det krav som finns är den som ska nyttja biljetten är medlem i MoDo Hockey och i supporterföreningen Lumberjacks. Medlemsavgifterna skall vara betalda. Erbjudandet gäller i mån av plats och biljetten hämtas ut i biljettluckan under matchdagen.

Läs mer om kampanjen här.

SÅ SÄNDS MATCHEN

Kan du inte vara på plats i Hägglunds Arena? Matcherna i HockeyAllsvenskan sänds precis som tidigare av C More och inför denna säsong finns en särskild kampanj där du som supporter dels får 30 procents rabatt och dels ger klubben en premie på 400 kronor om du tecknar ett abonnemang. Läs mer om kampanjen på denna sida.

NÄSTA MATCH

Redan på onsdag, den 28 september, är herrlaget tillbaka hemma i Hägglunds Arena och då är det Almtuna som står för motståndet. Kom och stötta laget även då - du hittar biljetter på denna länk!