Hemma
SDE
SDE
Borta
MoDo
MoDo

Redo för dubbelmöte i Stockholm

1 oktober 2022 08:00
INFÖR MATCH

Två matcher i huvudstan väntar MoDo Hockeys SDHL-lag under veckoslutet. Först ut i Enebybergs Ishall på lördagskvällen där SDE står för motståndet.


Tränarkommentar

Jared Cipparone:

– Känslan i laget är bra. Vi fick med oss mycket från matchen förra söndagen (2-1 mot Leksand efter förlängning). Självklart ville vi ha mer än de två poängen, men vi gjorde en bra match. Vi skapade mer än tidigare, var betydligt mer aktiva, skötte defensiven bättre i mittzonen och var bättre på att forechecka.

– Nu väntar två tuffa matcher i Stockholm. SDE har startat bra om man bortser från matchen i onsdags (0-7 mot Brynäs). Det är ett stort, snabbskrinnande lag. Även AIK har skött sig bra i början. Men om vi spelar på våra styrkor och sköter oss så bra som vi vet att vi kan, så har vi en bra känsla för att vi ska gå vinnande ur helgen.

– Alla är hela och friska bortsett från Mariam El-Mahmadi som gjorde sig illa mot Leksand. Vi har ingen brådska med henne och förhoppningsvis kan hon spela med oss nästa helg. Emma Goding hoppar in på hennes plats.

KAMPANJ HOS C MORE

C More, som sänder samtiga matcher i HockeyAllsvenskan, har just nu en kampanj där du som supporter dels kan få rabatt och dels också bidra med en inkomst till MoDo Hockey. Tecknar du ett abonnemang för 349 kronor (ord. pris 499) per månad i 12 månader tillfaller samtidigt 400 kronor till klubben.

Läs mer och teckna ditt abonnemang här.

NÄSTA MATCH

Redan på söndagen är det dags för match igen, då AIK står för motståndet med start klockan 15.30. Faktum är att detta är den första helgen av två i rad där vi möter just SDE på lördagen och AIK på söndagen – även nästa helg är det samma upplägg.

NÄSTA HEMMAMATCH

Den 15 oktober är vi tillbaka på hemmaplan igen i SDHL och då är det Linköping som står för motståndet med start klockan 12.00. Dagen därpå är det tid för ytterligare en hemmamatch, då med Djurgården på andra sidan isen, nedsläpp klockan 13.00.