Hemma
MoDo
MoDo
Borta
SDE
SDE

Idag inleder vi hemmahelgen i SDHL

19 november 2022 09:00
INFÖR MATCH

Två matcher på hemmais inom loppet av lika många dagar. Idag startar vi SDHL-helgen i Hägglunds Arena med SDE på besök i Örnsköldsvik, en match där vi går för att studsa tillbaka på hemmaisen. Klockan 16:00 släpps pucken - stötta MoDo på plats!


Det blev förlust tidigare i veckan när SDHL återstartades efter uppehållet. MoDo stod länge upp väl i toppmötet med Luleå, och öppnade även målskyttet i den första perioden genom Jennifer Wakefield. Därefter vände dessvärre gästerna på tillställningen, som slutade 1-4.

Resultatet betyder att MoDo är fyra i tabellen, som ritats om något efter att Göteborgs resultat nu strukits.

Den här helgen väntar dubbla matcher, med en chans att snabbt studsa tillbaka och även ta upp jakten på att återta tredjeplatsen. Lördagens gäster SDE placerar sig alldeles under oss i tabellen med 19 poäng på kontot. Senast vi sprang in i varandra blev det förlust med siffrorna 1-3 på bortais, något som vi nu ska ta revansch för.

NÄSTA HEMMAMATCH

Redan imorgon, söndag, är det dags igen i Hägglunds Arena - då med en härlig upplevelse för hela familjen. MoDo tar emot AIK med matchstart 16:00 och vi öppnar upp arenan två timmar innan för familjefest.

Det blir pannkaks- och hamburgerbuffé, prickskytte, ansiktsmålning, ballonger, ponnyridning utanför entrén, FansCorner med spelare efter matchen och mycket mer. Det är fri entré som gäller - så passa på att avsluta veckan med familjen i vårt hockeytempel!