Hemma
Linköping
LHC
Borta
MoDo
MoDo

Bortaturnén inleds - MoDo gästar Linköping

26 november 2022 09:00
INFÖR MATCH

På lördagseftermiddagen inleder damerna sin tre dagar långa bortaturné. Första anhalten är Östergötland och Linköping - ett motstånd laget nollade hemma i Hägglunds Arena senast.


MoDo reser söderut för att ta sig an tre motstånd på lika många dagar. Först ut är tabellsexan Linköping, som kommer till spel med en straffseger mot Leksand i ryggen, men som i övrigt har haft en hackig säsong. Senast MoDo drabbade samman med östgötarna var den 15:e oktober - där Jennifer Wakefield blev tvåmålsskytt samt Morgan Wabick och Wilma Sundin noterades för varsin fullträff i den solida 4-0-segern.

SPELARKOMMENTAR

Wilma Sundin ger sin syn på formen inför den fullspäckade helgen - samt motståndet på lördagseftermiddagen:

– Resultatmässigt är vi i bra form, men jag tror att vi alla känner att vi spelmässigt inte är nöjda med helgen som var. Vi kan komma upp i en högre nivå än det vi visade senast.

– Det är tre viktiga matcher på tre dagar, vilket ska bli jäkligt kul. Det gäller att man är förberedd såväl fysiskt som mentalt, vilket innebär det gamla vanliga; dricka, äta och sova mycket. Annars kommer det bli tufft att spela de här tre matcherna,

– Vi är ett väldigt skridskostarkt lag. Vi måste ständigt hålla uppe farten på benen genom matcherna - då är det inte många lag som hänger med. Men framförallt måste vi sätta puckarna och ta vara på våra lägen.

Läs hela intervjun med Wilma Sundin här.

KAMPANJ HOS C MORE

C More, som sänder samtiga matcher i HockeyAllsvenskan, har just nu en kampanj där du som supporter dels kan få rabatt och dels också bidra med en inkomst till MoDo Hockey. Tecknar du ett abonnemang för 349 kronor (ord. pris 499) per månad i 12 månader tillfaller samtidigt 400 kronor till klubben.

Läs mer och teckna ditt abonnemang här.

NÄSTA MATCH

Damlaget fortsätter efter lördagens match resan norrut, för att ta sig an tabelltrean Djurgården på söndagen. Nedsläpp klockan 13:00 på Stora Mossen i Stockholm.

NÄSTA HEMMAMATCH

Efter bortaturnén är det åter dags för hemmamatch i Hägglunds Arena. Den 10:e december tar vi emot Brynäs, med nedsläpp klockan 16:00.

Kom och stötta oss på plats – säkra din plats redan nu här!