Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Brynäs
BIF

Toppmöte i hemmaborgen - MoDo går för sjätte raka

10 december 2022 11:00
INFÖR MATCH

Med en segerrad på fem raka matcher i bagaget kliver MoDo idag ut på SDHL-isen med målet att förlänga sviten. Toppmöte hemma i Hägglunds Arena väntar, när Brynäs gästar Örnsköldsvik. Pucken släpps 16:00 och du upplever som vanligt matchen som bäst från läktarplats.


Det har nu gått nästan två veckor sen MoDo senast var i spel i SDHL. Damlaget lämnade då isen i Husqvarna Garden med en övertygande 6-0-seger på tavlan.

Vinsten var MoDos femte i raden, en stark svit som innebär fortsatt tätkänning. Med 17 matcher spelade är våra krigare placerade på en fjärdeplats, med endast tre poäng upp till trean Djurgården som dessutom har just tre matcher mer spelade.

Tredjeplatsen kan idag åter bli röd-grön-färgad, men då krävs seger över Brynäs. Ett Brynäs som återfinns som tvåa i SDHL-tabellen. Höstens två tidigare möten mellan lagen har slutat med dubbla bortasegrar, senast via 4-3 för MoDos del.

TRÄNARTANKAR

Jared Cipparone:

– Det känns bra, vi har tränat bra de senaste dagarna och spelarna känns redo. Spelarna fick nögra dagar ledigt efter roadtripen förrförra helgen (tre matcher på tre dagar). Det var nog välbehövligt. Roadtripen var viktig för oss, då det var en rolig resa att vara tillsammans på. Vi fick ju också med oss åtta av nio poäng. Det var tre helt olika matchbilder och det säger en del om vårt lags identitet att vi kunde vinna alla tre.

– Brynäs är så klart ute efter revansch mot oss efter att vi vann mot dem senast. Det viktigaste för oss är att utmana dem. Vi ska självklart att ha respekt för dem, de har många skickliga spelare, men vi måste gå in i matchen med självförtroende och lita på vår egen förmåga.

BILJETTER

Du hittar information om biljetter här.

NÄSTA HEMMAMATCH

MoDo – Leksand
Söndag 11:e december