Hemma
MoDo
MoDo
Borta
AIK
AIK

Information inför kvartsfinal 1

16 mars 2023 15:45
SLUTSPEL 2023

Det drar ihop sig för slutspel i Hägglunds Arena och vi laddar nu upp för fullt inför fredagens första kvartsfinal mot AIK! Du har väl säkrat plats och kommer och hjälper MoDo till en bra start på kvartsfinalserien?


Matchserien spelas i bäst av sju där MoDo har hemmaplansfördel och spelar som hemmalag i match 1, 2, 5 och 7. Biljetter till de två första matcherna hittar du här på vår biljettsida.

Blir det ytterligare matcher på hemmaplan i matchserien så kommunicerar vi information om de biljettsläppen när det är aktuellt.

All biljettinformation inför kvartsfinal 1 & 2 är publicerad på denna sida.

Fredagens kvartsfinal har nedsläpp klockan 19.00 men redan klockan 17.00 öppnar Hägglunds Arena och det finns gott om möjligheter till förtäring av både mat och dryck som uppladdning inför match!

Mat går att äta i Restaurang Victory, Guldbaren och Time Out. Guldbaren är i nuläget fullbokad men om du vill äta i Victory på plan 3 eller i Time Out på plan 4 så kan du boka plats här.

Efter matchen blir det efterfest med DJ och både Guldbaren och Aspen håller öppet till klockan 02.00! Stanna kvar och fira det som förhoppningsvis blir en seger och en bra start för MoDo Hockey.

Välkommen till Hägglunds Arena!