Hemma
MoDo
MoDo
Borta
AIK
AIK

Information gällande biljettsläpp till kvartsfinal 5

20 mars 2023 10:30
SLUTSPEL 2023

Vi vet nu med säkerhet att det blir en femte kvartsfinal på hemmaplan i Hägglunds Arena. Matchen spelas nu på lördag den 25 mars, med nedsläpp klockan 18.30. Här följer information om hur biljettsläppet går till.


Efter de två inledande matcherna i kvartsfinalserien är ställningen 1–1 och nu väntar två matcher i Stockholm innan det återigen är slutspelshockey i Hägglunds Arena på lördag.

Resterande schema ser ut som följer:

Tisdag 21 mars kl. 19.00: AIK–MoDo

Torsdag 23 mars kl. 19.00: AIK–MoDo

Lördag 25 mars.18.30: MoDo–AIK

(ev.) Måndag 27 mars kl. 19.00: AIK–MoDo

(ev). Onsdag 29 mars kl. 19.00: MoDo–AIK

BILJETTINFORMATION

Nedan följer hålltider för släppet av biljetter till kvartsfinal 5.

Notera att alla som berörs av förturen får ett mejl skickat till sig med länk till bokningen och detta mejl skickas ut på utsatt tid, alltså inte i förväg.

MÅNDAG 20 MARS KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort samt partners till MoDo Hockey. Ditt säsongskort gäller givetvis precis som vanligt, men här får du också möjlighet att köpa extrabiljetter utöver ditt säsongskort. Du köper biljetter via den länk som du får mejlad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

TISDAG 21 MARS KLOCKAN 12.00

Från och med den här tidpunkten utökas förturen med följande kategorier: medlemmar i MoDo Hockey (som tecknat medlemskap senast 20 mars), medlemmar i supporterklubben Lumberjacks, samt alla som köpt biljett tidigare under säsongen och i kvartsfinalserien. Precis som för säsongskortsinnehavarna kommer alla att få ett mejl med mer information och en länk till biljettbokningen.

ONSDAG 22 MARS KLOCKAN 12.00

Här öppnar vi upp biljettförsäljningen till allmänheten, förutsatt att det finns några biljetter kvar. Ni hittar i vanlig ordning vår biljettsida här på modohockey.se.

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR PÅ HEMMASTÅ

Precis som under grundserien så har alla barn och ungdomar födda 2007 och senare, som är medlemmar i MoDo Hockey och Lumberjacks, gratis inträde på vår hemmastå. Även hockeyungdomar med Cardskipper går in precis som tidigare.

Detta gäller under hela slutspelet. Dessa biljetter går ej att förboka utan hämtas ut på plats i vår biljettlucka tidigast två timmar innan nedsläpp. Erbjudandet gäller i mån av plats, så vill man vara säker på att få en biljett så rekommenderar vi att man köper en.

Samtliga biljetter på hemmastå kommer att kosta 99 kronor under kvartsfinalserien.

ÖPPETTIDER

Öppettider i receptionen i Hägglunds Arena är måndag-fredag 9.00-15.00, med lunchstängt 12.30-13.00.

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected].

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected].

Välkommen till Hägglunds Arena!