Matchmenyer 2018/2019

Meny 1 (14/11, 2/12, 29/12,30/1 & 23/2)

Förrätt – Sotad Fröyalax med picklad silverlök, örtemulsion, rädisa, krutonger och sojamarinerad forellrom

Varmrätt – Pestobakad torskrygg lindad med lufttorkad skinka, Italiensk vinsås och krossad potatis alt. Utskuren biff med kafferostad morot, vinsky och Västerbottens ostdipp. Serveras med råstekt potatis

Efterrätt – Vår variant av äppelkaka med ingefära och kolagrädde

Meny 2 (18/11, 12/12, 16/1, 8/2 & 27/2)

Förrätt – Kantarellsoppa med rostad renstek och crudité

Varmrätt – Rödtungabakelse med sherrysås, bakad portobello samt hyvlad sparris alt. Filé svart & vit med tryffelbéarnaise, pepparsky, serveras med rostad potatis

Efterrätt – Märta och chokladbitens dessert

Meny 3 (24/10, 27/11, 20/12, 23/1, 20/2 & 8/3)

Förrätt – Räktacos med avokado, räkor, chilimajonnäs och pico de gallo

Varmrätt – Röding med bakade betor, citronsmör, friterad kapris, serveras med palsternackspuré alt. Helstekt oxfilé med rostat bacon, marsalasky, dragoncrème och ädelostbakade betor

Efterrätt – Vaniljpannacotta med maräng, vit choklad och jordgubbe på två vis

Meny 4 (2/11, 7/12, 9/1 & 1/3)

Förrätt – Härnö gingravad lax på rostat rågbröd med en senaps- och granemulsion

Varmrätt – Hälleflundra med brynt smörsås och bakad blomkål, serveras med kockens val av potatis alt. Majskycklingfilé med citrussky, auberginecrème samt Italiensk potatiskaka smaksatt med mozzarella, pancetta & örter

Efterrätt – Vaniljbakade rabarber med färskostmousse och rostad sockerkaka