Gällande 50 biljetter till matcherna i HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2020-09-30
Nyhet
På Lördag är det äntligen dags för seriepremiär i HockeyAllsvenskan när MODO Hockey tar emot Vita Hästen i Fjällräven Center. Regeringen informerade den 29 september att det från och med 15 oktober kan komma att gälla andra regler men inget beslut är ännu taget, därav kommer vi att lotta ut de 50 platser som gäller till hemmapremiären.

Regelverket som reglerar allmänna sammankomster och offentliga tillställningar till att gälla maximalt 50 personer ligger kvar. Förslaget att utöka gränsen till att gälla maximalt 500 personer har ännu inte beslutats och vi inväntar fortfarande besked från Regeringen i den frågan.

I och med detta kommer 50 biljetter till MODO Hockey-Vita Hästen den 3 oktober att lottas ut bland de som köpt säsongskort till säsongen 2020/2021. Biljetterna kommer att lottas ut procentuellt bland de olika biljettkategorierna ståplats, sittplats, handikapp-plats, företagspartners med säsongskort och logeägare. Detta gäller alltså endast de som bokat och betalat sina säsongskort inför säsongen.

De 50 vinnarna av biljetter till MODO Hockey-Vita Hästen den 3 oktober kommer att kontaktas via e-post, så håll utkik i din mailkorg. Lott-dragningen kommer även att filmas och läggas ut på MODO Hockeys Instagram.

Samtliga säsongskortinnehavare har fått ett mejl utskickat 2020-09-30 vid klockan 11.00. Vid eventuella frågor, var vänlig kontakta [email protected].

Tack för allt stöd!

Soffbiljett - Din digitala matchbiljett

MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson