Partner i MoDo Hockey

Vill du exponera ditt varumärke lokalt och nationellt tillsammans med MoDo Hockey, hyra loge för en match eller för en hel säsong, anordna ett personal- eller kundevent eller testa på vårt uppskattade arrangemang företagshockey?

Möjligheterna är stora och många, oavsett nivå. Vill du veta mer? Då är det oss du ska kontakta.

En aktivering med MoDo Hockey är ett sätt att stärka varumärkets identitet och spridning. Sponsorer på logeplan i Hägglunds Arena ges även access till MoDo Hockeys affärsnätverk och andra nyttiga mervärden. Detta skapar nya affärsmöjligheter och mätbara resultat.

Hospitality

Hockey i Hägglunds Arena skapar så många fler möjligheter än själva matchupplevelsen i sig. För alla er som vill representera, konferera eller nätverka har vi en portfölj med effektiva lösningar som lyfter hockeyupplevelsen till en ny nivå.

Hägglunds Arena erbjuder utifrån budget och behov skräddarsydda lösningar med mat och dryck, exklusiva loger, möteslokaler med allt från det intima styrelsemötet till ett helhetsgrepp för er årliga kickoff.

För mer info, frågor och bokning är du varmt välkommen att kontakta oss

Loge och Matchens företag

När ditt sällskap är lite större så är en loge det ultimata valet. Representera dig och ditt företag samtidigt som du ger dina gäster en exklusiv upplevelse i en av Sveriges finaste arenor.

Våra standardloger finns för 10-13 personer men vi har även loger för upp till 21 gäster. Här kan ni njuta av mat och dryck under hela matchen samt varva med besök i egen privat ”hage”. Logerna kan även nyttjas under arbetstid för ett diskret möte iväg från ert reguljära kontor.

Önskar ni ge era kunder en unik upplevelse, incitament till er personal samt presentera matchen med smakfull exponering är Matchens Företag rätt för er!

Intresserad av att vara Matchens Företag? Välkommen att kontakta våra säljare.