KLARA FÖR SHL 24/25
Publicerad: 2024-03-05
Trots förlust i förlängningen är SHL-kontraktet för nästa år säkrat

Luleå inledde matchen väldigt starkt och gör 0-1 redan efter 57 sekunder och för även spelet till stor del. De kan utöka till till 0-2 i slutet av andra perioden i en match där puckarna inte riktigt studsar vår väg. I den tredje perioden kan Sampo Ranta slå in reduceringspucken och det blir åter liv i luckan. Publiken ger laget energi att orka hela vägen och med 1 minut och 21 sekunder kvar av tredje perioden krigas en puck in i mål och det är kvitterat i matchen. Då likaläget står sig perioden ut är det fastställt att SHL-kontraktet för 24/25 är säkrat och Hägglunds Arena får fira. I förlängningen får MoDo en riktigt vass chans innan spelet vänder och Luleå kan avgöra matchen och få med sig extrapoängen.

Trots förlust är det glada miner i Ångermanland och nu kommer vi göra allt för att avsluta grundserien på topp. Vi ligger just nu på slutspelsplats och kommer göra allt för att nå dit.