Två nya år för Riley Woods!
Publicerad: 2023-11-20
Han är den nordamerikan som har spelat flest matcher i MoDos historia. Nu står det klart att Riley Woods blir klubben trogen i minst två säsonger till, då han förlängt sitt kontrakt.

Riley Woods kom till MoDo Hockey för lite mer än två år sedan, inför säsongen 2021/2022. Han blev snabbt en publikfavorit och har sedan debuten levererat 130 poäng, varav 49 mål, på 138 matcher i grundserie och slutspel.

Den här säsongen, hans första i SHL, har han redan nått upp till 15 poäng, vilket ger en åttondeplats i den totala poängligan.

Nu har vi glädjen att meddela att Riley Woods blir MoDo trogen för en längre tid. Han hade ett kontrakt som löpte ut till våren, men har nu valt att förlänga det med ytterligare två år.

Det nya kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2025/2026.

– Det känns fantastiskt, säger Woods och fortsätter:

– MoDo har varit mitt andra hem och jag känner mig tillfreds här. Vi har en väldigt passionerad supporterskara och jag är glad över att jag får fortsätta vara en del av gemenskapen. MoDo valde att ge mig chansen för några år sedan och mitt hjärta har varit här ända sedan dess.

Han lyfter också relationen till sportchef Henrik Gradin och alla runt omkring.

– Henrik har varit väldigt tillmötesgående och hjälpt mig och det gör det enkelt för mig att stanna. Jag har väldigt bra lagkamrater, coacher och alla runt omkring i organisationen. Jag är glad över att kunna stanna.

CHRISTIAN ÖRNBERG / Bildbyrån

Riley Woods var en av Henrik Gradins första värvningar och sportchefen är givetvis belåten med att få den 25-årige kanadensarens namnteckning på pränt än en gång.

– Vi har diskuterat ett tag och det är kul och skönt att vi nu har gått i mål. Riley har varit här under hela min tid och därför känns det extra kul att vi får behålla honom, säger Gradin och fortsätter:

– Han har den här säsongen visat sig att han har kunnat acklimatisera sig till en bra nivå även i SHL. Han är väldigt bra att ha i gruppen, bra för supportrarna och det som framför allt är prioritet är att han verkligen vill vara här.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist