Dags för släpp av säsongskorten!
Publicerad: 2024-04-03
Med start på fredag den 5 april inleder vi försäljningen av säsongskort inför 2024/2025. Befintliga säsongskortsinnehavare har förtur på platser och nytt är att vi öppnar fler sektioner för säsongskort.

Vi kan lägga en lyckad säsong till handlingarna, en där vårt damlag bärgade ett SM-silver och vårt herrlag säkrade ett nytt SHL-kontrakt - med marginal - som nykomlingar. Vi är fulla av tillförsikt inför kommande säsong och är i full gång med att ställa starka lag på isen 2024/2025.

Redan nu i april månad har du chans att säkra just DIN plats på Hägglunds Arenas läktare kommande säsong. Med start nu på fredag inleder vi försäljningen av säsongskort och fram till och med den 29 april har vi en kampanj med förmåner för den som väljer att säkra sitt kort till SHL i tid.

En nyhet är att vi kommande säsong även säljer säsongskort på sektionerna 414-418.

Presentation1-4_Sida_1

 

VIKTIGA DATUM

5-14 april: Under denna period har du som hade säsongskort i SHL 2023/2024 förtur och kan förlänga och behålla din plats även 2024/2025. Det finns även möjlighet att köpa till fler säsongskort och om du vill kan du flytta till någon annan ledig plats eller sektion, däribland 414-418.

All info om hur du som befintlig säsongskortsinnehavare går till väga kommer i ett mejl på fredag den 5 april klockan 12.00. Saknar du ditt mejl? Ta en titt i skräpposten. Har du avregistrerat dig från mejlutskick från MoDo Hockey behöver du höra av dig till [email protected].

15-29 april: Under denna period kan alla som vill säkra säsongskort, även de som tidigare inte haft något. Har du inte förlängt ditt säsongskort redan har du fortfarande möjlighet under dessa veckor. Även under denna period ingår alla förmåner under kampanjen.

30 april-11 augusti: Fortsatt försäljning av säsongskort. Priserna är desamma som tidigare men inga förmåner ingår. Dock har du förtur till att köpa din plats, match för match, i ett eventuellt slutspel.

Presentation1-4_Sida_2

 

FÖRMÅNER

Tecknar du ditt säsongskort under kampanjperioden 5-29 april ingår följande förmåner:

➡️ Plats under eventuellt slutspel

➡️ Plats på den eller de träningsmatcher som spelas i Hägglunds Arena

➡️ Fyra pottbiljetter som går att ta ut och använda på utvalda matcher

➡️ Förtur till att köpa extra biljetter på utvalda matcher i grundserien samt alla matcher i ett eventuellt slutspel

➡️ Inbjudan till en exklusiv träff under säsongen

➡️ Du är med i utlottningen av en äkta matchtröja, signerad av laget, med valfritt namn och nummer

SDHL 

Kampanjperioden för säsongskorten i SDHL stannar inte vid den 29 april utan pågår ända fram till säsongsstart. Förmånerna är desamma vare sig du köper säsongskort i SDHL eller SHL.

Obs! För SDHL gäller säsongskortsförsäljningen på sektionerna 213-216.

FRÅGOR?

Har du frågor och funderingar gällande säsongskorten, eller biljetter generellt? Då kan du mejla till [email protected]! På mymodo.tickster.com kan du också enkelt administrera dina biljetter.

LIVESÄNDNING

Vår privatmarknadsansvarige Jonas Nilsson gästade MoDo Channel på onsdagen och gick där igenom alla förutsättningar inför släppet av säsongskort. Du kan se sändningen i efterhand här.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist