Förlängt kontrakt med Jinesjö Karlsson!
Publicerad: 2022-11-03
NYHET
MoDo Hockey kan meddela att kontraktet med centern Erik Jinesjö Karlsson är förlängt. Det nya avtalet sträcker sig till våren 2025. Det var inget att fundera på", säger Jinesjö Karlsson.

Erik Jinesjö Karlsson kom till MoDo från finska KooKoo inför förra säsongen och hittills står 28-åringen, som har ett förflutet i bland annat Frölunda och Timrå, noterad för 53 poäng i MoDo-dressen fördelat på grundserie och slutspel.

Den assisterande lagkaptenen satt på ett utgående kontrakt – fram tills nyss.

Klubben och Jinesjö Karlsson har kommit överens om en förlängning med ytterligare två år, till och med säsongen 2024/2025.

– Superkul, det var inte så mycket att änka på faktiskt. Jag trivs sjukt bra här uppe, min fru gör det också, och det är kul att vara i ett bra hockeylag, säger centern och fortsätter:

– Det här är en hockeystad och det är alltid roligare att spela i såna städer, fansen är fantastiska och ger oss alltid ett bra stöd och vi är en bra grupp av grabbar där inne. Jag gillar sättet vi spelar på och spelsystemet.

Se en intervju med Erik Jinesjö Karlsson i MoDo Channel:

{!A}

MoDos sportchef Henrik Gradin säger så här om förlängningen:

– Erik är en kille som har varit med länge. Han har varit här i två år nu också och är en viktig spelare för vårt lag och för vår grupp, framför allt med den erfarenhet han har med sig. Det är en duktig enter som jobbar bra över hela banan och tar väldigt mycket ansvar.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist