Johan Harju klar för MODO Hockey
Publicerad: 2020-12-13
Herr
MODO Hockey kan i dag meddela att Johan Harju ansluter till klubben på ett kontrakt som sträcker sig till nyår. Johan Harju spelade föregående säsong i HC Dynamo Pardubice i den tjeckiska ligan.

Söndagens glada nyhet är att Johan Harju ansluter till MODO Hockey på ett kontrakt som sträcker sig först och främst till nyår. Johan Harju gjorde ifjol 17 poäng på 48 matcher i den tjeckiska förstaligan för sitt HC Dynamo Pardubice.

Johan Harju har närmare 600 matcher i SHL och har bland annat spelat för Luleå, där han varit både kapten och assisterande kapten. Johan har även erfarenhet av spel i NHL och KHL och ansluter nu alltså till MODO.

— Vi är väldigt glada att Johan Harju nu ansluter till klubben. Det är en spelare med stor erfarenhet och som med sin storlek kan skapa lägen både för sig själv och för sina medspelare. Han har dessutom ett väldigt bra skott och kan användas både som center och ytterforward, säger MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader och avslutar:

— Kontraktet sträcker sig till att börja med till nyår. Vad som händer efter det återstår att se och vi kommer föra en kontinuerlig dialog med Johan. Han ansluter till klubben omedelbart och är spelklar redan den här veckan som kommer.

MODO Hockey