Valentin Zykov till MODO Hockey
Publicerad: 2021-02-12
Herr
MODO Hockey kan idag meddela att forwarden Valentin Zykov är klar för spel i MODO Hockey för resterande del av säsongen. ”Det här är en kille med NHL-potential, det känns fantastiskt att kunna få in en sån spelare i jakten på slutspelsplats”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader

Den ryske forwarden har erfarenhet från NHL med 55 spelade matcher med bland annat Carolina, Edmonton och Vegas. Nu har spelaren efter ett längre uppehåll blivit kontrakterad av MODO Hockey säsongen ut.

– Vi är glada över att Valentin Zykov är klar för spel i MODO Hockey, han är en kraftfull kille, stark på pucken och ett bra skott. Det här är en kille med NHL-potential och det känns fantastiskt att kunna få in en sån spelare i jakten på slutspelsplats. Vi jobbar med att få alla papper i ordning så att han kan vara här under nästa vecka, kommenterar Fredrik Glader.

Valentin Zykov har redan börjad förbereda sig för att resa till Sverige från St. Petersburg, Ryssland.

–I look forward to play for MODO Hockey, it’s a historical club with a lot of big names and I look forward to play hockey again, berättar Valentin Zykov.

Kontraktet med Valentin Zykov gäller resterande del av säsongen.

Nyheten släpptes först live i MODO Channel och inslaget kan ses här:

{!A}

Till MODO Channel

Julia Erixon