Var med och tävla i Supportern – nya 50/50-lotteriet
Publicerad: 2023-09-21
Vårt 50/50-lotteri har hängt med i många år och varit ett givet inslag på hemmamatcher. Även denna säsong kommer det att finnas möjlighet att vinna en slant samtidigt som vår ungdomsverksamhet får halva summan – men det kommer att se annorlunda ut.

Nytt för i år är nämligen att vi, liksom många andra klubbar, valt ett spel som kallas Supportern och som går via Svenska Spel. Det fungerar i grund och botten på samma sätt som 50/50-lotteriet gjort – du köper ett spel och har sedan chans att bli vinnare av en pott. MoDo Hockeys ungdomsverksamhet får också ungefär halva totala summan, precis som tidigare.

Så: En vinnare tar hem potten – och MoDo Hockey vinner alltid.

Nytt är dock att allting sker digitalt via Svenska Spel. Det innebär att du inte behöver vara på plats i Hägglunds Arena för att vara med och tävla om potten, rent krasst kan du sitta på månen och vara med och tävla (om du har nog bra internetuppkoppling där, vill säga).

Spelet stänger i mitten av tredje perioden startar och därefter dras en vinnare. Vinnaren meddelas via mejl och vinstsumman kommer att presenteras på mediakuben i Hägglunds Arena.

Nytt för i år är att det även går att tävla i samband med bortamatcher – spelet fungerar precis likadant då – och på våra matcher i SDHL.

Länk till kvällens spel och hur mycket vinstsumman är just nu hittar du här. Dragningen sker ikväll 20:55.

Har du redan konto på Svenska Spel, till exempel om du spelar Lotto eller Eurojackpot digitalt, är det precis samma konto där som för nya Supportern.

Har du inte redan ett konto kan du enkelt skapa ett Skapa konto på Svenska Spel för att kunna vara med – klicka här

Håll koll på ditt spelande med hjälp av Spelkoll!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist