Häftig hockeyhelg för våra ungdomar!
Publicerad: 2023-03-09
UNGDOM/JUNIOR
Det spelas massor av intressanta matcher med MoDo på ena sidan av isen, under veckoslutet i Örnsköldsvik. J20 och J18 har viktiga seriematcher på hemmaplan och i MoDohallen spelar U16 SM-kval.

Vårt J20-lag fick en knackig start på den nationella fortsättningsserien men på slutet har laget sannerligen fått upp ångan. De fem senaste matcherna har gett maximala fem segrar och 15 poäng och det är med råg i ryggen som laget nu ska spela tre raka hemmamatcher.

Torsdag 19.00: MoDo-Almtuna - Hägglunds Arena

Lördag 16.00: MoDo-Södertälje - Hägglunds Arena

Söndag 12.00: MoDo-AIK - Hägglunds Arena

För J18 är det också hemmaplan som gäller när J18 Nationell Norra går in i slutskedet. De sista två omgångarna spelas under helgen och för MoDo, som just nu parkerar på femte plats, finns en plats bland de fyra första lagen i potten. Motståndet är tufft då andraplacerade Skellefteå och tredjeplacerade Luleå väntar i dagarna två.

Lördag 14.00: MoDo-Luleå - Husumhallen

Söndag 16.00: MoDo-Skellefteå - Hägglunds Arena

Vårt U16-lag har ett veckoslut med spännande matcher i MoDohallen framför sig. Det är SM-kval som står på schemat och i potten för de fyra deltagande lagen finns två SM-kvartsfinalbiljetter. För motståndet står Djurgården, Nacka och Skellefteå.

Fredag 16.00: MoDo-Skellefteå - MoDohallen

Lördag 14.00: MoDo-Nacka - MoDohallen

Söndag 13.00: MoDo-Djurgården - MoDohallen

Totalt alltså åtta riktigt spännande matcher för våra ungdomar, som självklart hoppas på gott stöd på läktarplats! Varmt välkomna till någon av hallarna och helgens matcher.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist