Knapp förlust mot Luleå
Publicerad: 2023-10-12
Vi räckte inte riktigt hela vägen borta mot Luleå Hockey på torsdagskvällen. Norrbottningarna vann efter att ha satt 3-1 i tom bur.

Vi fick en smakstart i Coop Norrbotten Arena. I en förstaperiod som rycktes sönder en aning av utvisningar kom vi att sätta oss i förarsätet efter att David Rundblad hittat rätt i spel i numerärt överläge. Lagkaptenen avlossade bössan från blålinjen och pucken smet in högt.

Vi såg sedan ut att gå mot en ledning i första periodpausen, men med drygt två minuter kvar lyckades Luleå åstadkomma en kvittering och tyvärr kunde vi sedan inte återta ledningen.

Hemmalaget sköt 2-1 i andra perioden och det målet kom att skilja oss från poängen denna kväll. I vår jakt på en kvittering i slutet av matchen kom 3-1 i tom bur. Summa summarum var första halvan av matchen relativt bra med MoDoögon sett men andra halvan något blekare.

Nu vänder vi hemåt, fast beslutna om att åter kliva in på vinnarspåret på lördag på hemmaplan!