Starta helgen med Hockeyfredag i Hägglunds Arena!
Publicerad: 2022-10-05
INFÖR MATCH
Inled helgen med en riktig hockeyfest! Vi dukar upp til en Hockeyfredag när Mora gästar oss den 7 oktober och vi är på jakt efter fjärde raka segern i HockeyAllsvenskan.

Vårt herrlag har fått en god start på säsongen och efter den inledande förlusten på straffar mot AIK har det blivit tre raka trepoängare via vinster mot Almtuna, Vita Hästen och Västerås.

Nu ska MoDo Hockey – ligans målgladaste lag som snittar sex (!) mål per match hittills – återigen beträda isen hemma i Hägglunds Arena. På fredag kommer Mora IK på besök och nedsläpp sker klockan 19.00. Vi hoppas att just du vill vara med oss på plats!

Vi har Hockeyfredag i arenan vilket inte minst innebär att det finns gott om möjligheter till förtäring i samband med match. Varför inte passa på och avrunda arbetsveckan med en afterwork eller sammanstråla med kompisgänget inför nedsläpp?

Du hittar biljetter till matchen här!

MAT OCH DRYCK

Vi öppnar Hägglunds Arena klockan 17.00, två timmar innan nedsläpp, och du som vill äta och dricka någonting i samband med match kan med fördel göra det i Restaurang Victory eller Guldbaren.

I Victory kan du välja mellan en trerättersmeny eller mat från vår middagsbuffé, och i Guldbaren finns alternativen MoDo-burgare, Hockeymålet och caesarsallad.

Bordsbokning går utmärkt att göra på förhand och vi har även drop-in i mån av plats. Till Victory kan du dels boka bord med plats under match, och dels också boka bord om du redan har en matchbiljett på annan plats i arenan.

Boka bord i Victory

Boka bord i Victory (för dig som redan har matchbiljett)

Boka bord i Guldbaren

SPORTBARER

Vi öppnar som sagt upp arenan redan klockan 17.00 och då finns det också möjlighet att besöka någon av våra sportbarer. Alla barer på plan 2 – Aspen, Locker Room, High Coast och Supporterbaren – har öppet från 17 och detsamma gäller Time Out på plan 4.

EXTRAÖPPET

Efter matchen har vi extraöppet i Guldbaren och i entréhallen kommer DJ Landfors att hålla ställningarna med skön musik. Förläng kvällen efter den match som förhoppningsvis slutat med tre nya MoDo-poäng!

FRITT INTRÄDE FÖR UNGDOMAR

Denna säsong har vi fritt inträde på ståplatsläktaren för alla födda 2007 och senare. Det krav som finns är den som ska nyttja biljetten är medlem i MoDo Hockey och i supporterföreningen Lumberjacks. Medlemsavgifterna skall vara betalda. Erbjudandet gäller i mån av plats och biljetten hämtas ut i biljettluckan under matchdagen.

Läs mer om kampanjen här.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist