Fem spelare förlänger med MODO Hockey
Publicerad: 2021-03-31
Dam
MODO Hockey kan idag presentera hela fem kontraktsförlängningar till damlaget. "Det är fantastiskt att få presentera denna femma av spelare som under åren som gått visat att de är här för att tävla och utvecklas. Det är spelare som gör andra bättre och som verkligen vill tävla och det värderar vi högt inför kommande rekryteringar. Vi har påbörjat en resa och ser väldigt ljust på framtiden. Dessa spelare vill vara med på denna resa och är beredda att betala priset", kommenterar Björn Edlund.

I dagens MODO Channel sändning så presenterade Björn Edlund hela fem viktiga pusselbitar till lagbygget inför nästa säsong. Nedan ger Björn sin syn på respektive spelare och varför dessa fått förlängt kontrakt.

{!B}

Lina Ljungblom - 3år

Vi ser Lina som en framtida svensk stjärnspelare och är väldigt glada över att få vara en del av hennes utveckling. Lina kom hit inför den gångna säsongen och visade att hon är beredd att jobba hårt för att nå framgång och den vill vi hjälpa henne att nå. Lina är en stark spelare med bra känsla för spelet och har en näsa för målet.

{!C}

Daniela Pejsova - 2år

Danielas utveckling har varit fantastisk under de säsonger hon varit här och vi ser henne redan idag som en toppback i ligan. Daniela har en fantastisk skridskoåkning och en grym teknik där hon bjuder på oväntade saker. Redan förra året visade hon att hon växlat upp och under säsongen som gick kom även utdelningen välförtjänt.

{!D}

Erica Rieder - 2år

Under de år som Erica varit här har hon visat vilka fantastiska kvalitéer hon har både på och av isen, som spelare och som ledare. Hon är extremt noggrann och hennes drivkraft att utvecklas är i topp. Hon kommer alltid till jobbet med rätt attityd och gör sina lagkamrater bättre. Rieder är topp i ligan både när det gäller spelet utan men även med puck. Hennes utdelning i år visar på vilka kvalitéer hon har och vi vet att hennes utvecklingen kommer fortsätta uppåt.

{!E}

Jaycee Magwood - 2år

Magwood är som "gumman i lådan" som verkligen bjuder upp till dans i det offensiva spelet med puck. Smart spelare som hittar rätt ytor för att göra mål men är även en grym framspelare. Har ett av ligans bättre skott och visade prov på det under säsongen där hon dundrade in ett antal mål i powerplay. Har under säsongen visat att hon är driven och vill ta kliv genom att träna hårt både på och av isen.

{!F}

Viktorije Svejdova - 1år

Att Viki stannar gör att vi säkrar upp ett bra målvaktspar. Hon har redan gjort fyra säsonger i klubben och kommer via vårt hockeygymnasium - precis som vi vill ha det. Hon var lite orutinerad när det kommer till seniorspel inför förra säsongen men visade prov på fin utveckling och att hon verkligen är redo för SDHL under de matcher hon stod. Vi går in i kommande säsong med en trygghet längst bak vilket är ovärderligt.

Rickard Edblad