Två nya år för Jared Cipparone!
Publicerad: 2023-11-24
Redan nu står det klart att Jared Cipparone, vår huvudtränare i SDHL, blir MoDo Hockey trogen en längre tid framöver. Kanadensaren har förlängt sitt kontrakt med ytterligare två säsonger, till våren 2026.

Jared Cipparone kom till MoDo Hockey inför säsongen 2022/2023 och vi har under hans tid i båset tagit kliv framåt i vår tillvaro i SDHL. Förra säsongen blev det en SM-semifinalplats och hittills 23/24 parkerar vi på en andraplats i tabellen.

Nu har vi och Jared kommit överens om en förlängning av avtalet.

– Vi tycker att Jared har tagit vårt damlag till nästa nivå under hans tid här. Han är en stark ledare och en väldigt bra person, och vi tycker att det är viktigt att förlänga med honom för att fortsätta ha den kontinuitet som vi vill ha i föreningen.

– Det är också skönt att ha gjort klart så pass tidigt på säsongen, det är bra för båda parter och vi tror också att det är en viktig del i processen att rekrytera nya spelare till vårt SDHL-lag, säger sportchef Henrik Gradin.

Jared Cipparone understryker hur bra han trivs, både i MoDo Hockey och i Örnsköldsvik, och ser fram emot att fortsätta utveckla det som han skapat tillsammans med resten av ledarstaben och gruppen.

– Det har känts väldigt bra sedan jag kom hit, jag trivs verkligen med att jobba i klubben och i en stad som jag tycker om. Vi har väldigt bra förutsättningar här, säger han och fortsätter:

– Vår vision är att vara ett topplag i SDHL. Ibland förlorar man matcher där man spelar bra och ibland vinner man matcher där man spelar dåligt, men det viktigaste är att hela tiden ta ett steg tillbaka och utvärdera det man gör, för att kunna fortsätta jobba mot rätt mål.

Se en längre intervju med Jared i MoDo Channel.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist