Så släpper vi biljetterna till MoDo–Björklöven 29 oktober

4 oktober 2021 17:02
INFORMATION

Vi har med glädje noterat att det finns ett stort intresse kring biljettsläppet för mötet med Björklöven den 29 oktober.

Här följer information om hur biljettsläppet kommer att gå till och vilka datum ni kan ringa in i kalendern.


Helgen vecka 43 har alla ingredienser för att kunna bli någonting utöver det vanliga. Fredagen den 29 oktober tar vårt herrlag emot Björklöven hemma i Hägglunds Arena, med nedsläpp klockan 20.30, och dagen därpå väntar ett returmöte i Umeå.

Intresset för biljetterna har varit stort och nu kan vi berätta hur biljettsläppet till hemmamatchen kommer att gå till.

Häng med:

ONSDAG 6 OKTOBER KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort och/eller är medlemmar i MoDo Hockey. Information om hur du kan skaffa dina biljetter kommer du att få i ett mejl. Som säsongskortsinnehavare och medlem kan du köpa maximalt fyra biljetter per säsongskort/medlemskap. Du köper biljetter via den länk du får mejlad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

Vill du skaffa ett säsongskort? Besök modo.ebiljett.nu och se de alternativ som finns.

Vill du bli medlem? All information du behöver hittar du på denna länk.

FREDAG 8 OKTOBER KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så öppnar vi upp bokningen för allmänheten, i det fall att det finns biljetter kvar. Du köper dina biljetter på modo.ebiljett.nu eller i receptionen i Hägglunds Arena.

Öppettiderna i receptionen är måndag-fredag 9.00-16.00.

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected]

Köper du biljetter vid det allmänna släppet kan du även köpa dessa via våra ombud. De ombud som i nuläget säljer biljetter till MoDo Hockeys hemmamatcher är ICA Kvantum i Örnsköldsvik och ICA Supermarket i Kramfors. Alternativet med köp hos ombud gäller alltså ej er som tänkt köpa biljetter med förtur.

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected]