Magnus Häggström återvänder till MODO Hockey
Publicerad: 2017-04-18

MODO Hockey kunde under tisdagens direktsändning i MODO Channel presentera att Magnus Häggström är tillbaka i klubben där ett kontrakt är skrivet för de tre kommande säsongerna. ”Det är en kille med starkt anknytning till både MODO Hockey och Örnsköldsvik som nu återvänder. Magnus Häggström har erfarenhet från både SHL och HockeyAllsvenskan och kommer att bidra över hela isen då han är en allsidig spelare. Han kommer även att vara en ledare i gruppen”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Michael Sundlöv.

Magnus Häggström, 30, har tagit vägen via ÖSK, Järved och KB65 innan debuten för representationslaget i MODO Hockey kom säsongen 2009/2010. Efter två säsonger flyttade Häggström till Skåne där spel väntade för Rögle BK i HockeyAllsvenskan innan det under samma säsong byttes mot spel i Malmö Redhawks. Där efter väntade fem säsonger i Malmö där den poängbästa säsongen kom 2012/2013 i HockeyAllsvenskan där Häggström svarade för 26 poäng genom 10 mål och 16 assist.

– Taken har slagit mig under några år om att någon gång spela igen i MODO Hockey och nu när chansen kom så är jag väldigt glad. Jag har trivts bra i Skåne men nu flyttar vi norrut vilket ska bli väldigt roligt, kommenterade Magnus Häggström i MODO Channels direktsändning under tisdagen och fortsatte:

– Jag har följt MODO och deras matcher och det blir nu roligt att vara med under en längre period där jag hoppas kunna göra samma resa som med Malmö från placeringen i HockeyAllsvenskan till en semifinal i SHL. 

Kontraktet mellan MODO Hockey och Magnus Häggström sträcker sig tre säsonger till och med säsongen 2019/2020.

Häggström medverkade i MODO Channels livesändning

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson