Pär Styf assisterande tränare de två kommande säsongerna
Publicerad: 2017-04-24

MODO Hockey kan idag meddela att Pär Styf fortsätter som assisterande tränare för herrarnas representationslag. Ett kontrakt är skrivet för de två kommande säsongerna. "Det känns väldigt bra och jag är förväntansfull inför den kommande säsongen", kommenterar Styf till MODO Channel.

Pär Styf är MODO Hockeys assisterande tränare för de två kommande säsongerna. Styf assisterade i herrlagets bås andra halvan av den senaste säsongen och har dessförinnan varit assisterande tränare för MODO Hockey J20, huvudtränare för MODO Hockey J18 innan huvudtränaruppdrag för J20.

– Jag har verkligen älskat att varit en del av juniorverksamheten och att där se spelarna hela tiden ta stora steg i sina utvecklingar och jag övervägde därför noggrant om jag skulle fortsätta där eller om jag skulle ta steget till seniorverksamhet fullt ut. Jag kom dock fram till att stora möjligheter fortfarande finns att både påverka och utveckla spelarna även i representationslaget och det ska bli väldigt roligt att nu vara en del av det, säger Pär Styf till MODO Channel och avslutar:

– Den förra säsongen var lärorik och självklart vägde det in i mitt beslut att jag känner många av spelarna sedan tidigare och det tror jag är en fördel inför den kommande säsongen. Jag hoppas nu kunna vara en brygga mellan representationslaget och juniorlagen där jag vill närvara även på juniorsidan för en fortsatt bra dialog mellan lagen i föreningen.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2017/2018

Pär Styf i MODO Channels direktsändning 24/4

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson