Johan Eriksson till MODO Hockey
Publicerad: 2017-04-06

Forwarden Johan Eriksson är klar för spel i MODO Hockey för de två kommande säsongerna. ”Johan Eriksson är en spelare jag följt under många år i Gävle där han sedan har tagit vägen via division ett. Den förra säsongen i HockeyAllsvenskan fick han utdelning i målskyttet då han är en duktig avslutare men även en smart spelare”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Michael Sundlöv.

Johan Eriksson kommer från Sandviken och har representerat Brynäs IF i både J18, J20 och representationslaget i SHL. Eriksson, 23, kommer närmast från spel i Tingsryd där han under den förra säsongen svarade för 22 mål och 17 assist för 39 poäng på 51 matcher. I plus/minus-statistiken landade Eriksson på totalt +12 och hans poängnotering innebar en förstaplats i Tingsryds interna poängliga.

– Jag tycker om att skapa ytor i det offensiva spelet och när målen började rulla in den förra säsongen gick naturligtvis även självförtroendet upp. Jag tycker om att göra mål och försöker vara en målskytt samtidigt som jag spelade med bra spelare som gjorde mig bättre, kommenterar Eriksson och avslutar:

– Det ska bli riktigt roligt att representera MODO Hockey där jag vet att hela klubben vill framåt och uppåt och jag ser fram emot att vara del av det.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Johan Eriksson är skrivet på två år till och med säsongen 2018/2019.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson