William Nylander klar för MODO Hockey
Publicerad: 2014-10-11

I den första periodpausen mellan MODO Hockey och Luleå presenterade MODO Hockey sitt senaste tillskott i SHL-truppen inför åskådarna i Fjällräven Center.

Det handlar om William Nylander som skrivit ett kontrakt som sträcker sig över resterande del av säsongen.

– Det känns fantastiskt kul för MODO Hockey att inför våra fans och samarbetspartners kunna presentera William Nylander, säger MODO Hockeys GM Per Svartvadet.

 

William Nylander är klar för spel i MODO Hockey. William som förra säsongen gjorde totalt 24 matcher med MODO Hockey i SHL och Play In vänder nu tillbaka efter att under hösten satsat på att ta en plats i NHL och Toronto Maple Leafs.

– William var tydlig med att han ville tillbaka till MODO Hockey och vi är glada över att vi kunde göra ett snabbt avslut, säger MODO Hockeys GM Per Svartvadet och fortsätter:

– William kommer att bidra med kreativitet och offensiv i vårt lag. Att han sedan tidigare känner till staden, klubben, ledarna och allt runt omkring är naturligtvis ett stort plus. William har ett bra tempo i kroppen efter att ha genomfört campen med Toronto och kommer att vara redo för spel på onsdag. Vi vet att William är en spelare som verkligen tävlar i alla lägen och att få in det i gruppen känns bra.

 

 

– Det kändes helt rätt att komma tillbaka till MODO Hockey. Jag har haft en lärorik tid i Toronto och ser nu fram emot spel i MODO Hockey. Tycker att jag har utvecklat det mesta under sommaren och hösten, har framför allt blivit fysiskt starkare, säger William Nylander.

 

En intervju med William kommer i MODO Channel senare idag.

Patrick Edlund