Iikka Kangasniemi till MODO Hockey

4 februari 2020 15:00
Nyhet

MODO Hockey kan idag meddela att den finska forwarden Iikka Kangasniemi är klar för spel i klubben. "En irrationell spelare som gör sina lagkamrater bättre. En spelare som jag och Urban Omark fastnade för när vi besökte Finland tidigare under säsongen och nu är vi oerhört glada över att ha kunnat hitta en lösning med HIFK", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Iikka Kangasniemi är klar för spel i MODO Hockey för resterande del av säsongen 2019/2020. Kangasniemi, 24, har de senaste två säsongerna spelat för HIFK i finska Liiga där han på 70 spelade matcher svarade för 53 poäng genom 28 mål och 25 assist. Under de fem senaste säsongerna har Kangasniemi spelat i den finska högstaligan där han varit en pålitlig poängplockare med 142 poäng (62+80) på 212 spelade matcher.

– Vi har en skada på Joakim Hagelin vilket gör att vår forwardssida är lite tunnare än vi önskat. Kangasniemi kommer att hjälpa oss i offensiven då han är skicklig med puck och har sina styrkor i anfallsspelet, vilket han inte minst har visat under de senaste säsongerna i Liiga, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Kontraktet gäller för säsongen 2019/2020 där Iikka Kangasniemi ansluter till MODO Hockey på tisdag kväll och kommer att spela i nummer 18.

MODO Hockey släppte nyheten i en Nyhetsuppdatering på MODO Channel. Du kan se sändningen i spelaren nedan där VD Johan Widebro och sportchef Fredrik Glader medverkade.

Till MODO Channel